Підписано меморандум про взаєморозуміння між ГО «Деспро» та Болехівською міською радою
21 лис, 2022 0 Коментарів 413 Переглядів

Підписано меморандум про взаєморозуміння між ГО «Деспро» та Болехівською міською радою

Меморандум підписав міський голова Іван Яцинин та керівник проекту DESPRO в Україні Оксана Гарнець.

У рамках підписаного документу Болехівською міською радою спільно з ГО «Деспро» буде реалізований проєкт «Підтримка притулку для ВПО у Болехівській громаді».

Меморандум передбачає консолідацію зусиль та співпрацю міської ради з громадською організацією задля створення належних умов для проживання внутрішньо переміщених осіб   у комунальному приміщенні громади – колишній будівлі терапевтичного відділення КНП «Болехівська ЦМЛ».

Відповідно до проєкту у приміщенні облаштують санітарні вузли та виконають роботи з підключення будівлі до системи водовідведення. Зокрема, буде обладнано 4 туалетні кімнати та 2 душові кімнати. У цих приміщеннях проведуть капітальний ремонт, встановлять сантехніку, унітази, душове обладнання, бойлери, систему вентиляції, замінять електропроводку тощо.

Оскільки для реалізації завдання з підключення приміщення для ВПО до системи водовідведення, у рамках проєкту також буде завершено виконання робіт по об’єкту «Нове будівництво каналізаційних мереж та очисних споруд з потужністю 25 м куб/добу для Болехівського ліцею № 1 "Академічний».

Програма фінансуватиметься швейцарською неурядовою організацією Swiss fund for Solidarity. Проєкт виконуватиметься компанією  Helvetas, за участі  Skat Consulting Ltd та ГО «Деспро».

У Болехівській центральній міській лікарні облаштували приміщення для центру терапевтичної та

Просторі кабінети, затишні палати, комфортні кімнати гігієни з сучасним санітарним обладнанням – так тепер виглядає приміщення колишнього пологового відділення КНП "Болехівська центральна міська лікарня", у якому нещодавно завершили ремонт. Вже...

Міський голова Іван Яцинин та народний депутат Олександр Матусевич відвідали заклади освіти

Сьогодні, 10 лютого 2022 року, в рамках робочої поїздки народного депутата України на Болехівщину, Олександр Матусевич спільно з міським головою Іваном Яцинином відвідали заклад дошкільної освіти "Пролісок" в с.Тисові, де обговорили перспективи...

У Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності

Сьогодні у місті розпочали поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці 24 Серпня. Відтак при сприятливих погодних умовах відремонтують дороги на вулицях Котляревського та Лисовицькій. Поточний ремонт доріг комунальної власності проведуть за кошти...

0 Коментарів

Авторизація