Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України
22 січ, 2023 0 Коментарів 435 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України

Шановні жителі громади!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного свята нашої державності – Дня Соборності України!
  22 січня ми згадуємо дві рівнозначні за вагою події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель.
105 років тому Україна постала на політичній мапі світу як самостійна держава. Цей факт абсолютно руйнує твердження російської пропаганди, буцімто українська держава ніколи не існувала, її вигадали більшовики. 
   Акт злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі, що увінчав соборницькі прагнення українців, розділених кордонами тогочасних імперій.  
    Ідея соборності була і залишається базовою національною цінністю українців. А нині Соборність для України - деокупація всіх територій України, захоплених ворогом, відновлення єдності з Донеччиною, Луганщиною та Кримом. Й історичний досвід свідчить, що так воно і буде, адже триматися разом навіть у найскрутніших обставинах – це наше вміння генетично закладене та виплекане з молоком матері,  про що так і не збагнув ворог. Як би не прагнули рашистські нелюди загарбати і роздерти на шматки нашу державу, знищити її державність, ми вистоїмо. Віримо, що всі захоплені території обов’язково будуть звільнені і Україна буде цілісною і незалежною державою.
      У цей історичний день нашої єдності, сердечно бажаю вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, добра, миру, злагоди, глибокої віри в Перемогу та  гідне майбутнє рідного краю й України. 
З Днем Соборності України! Зі святом національного єднання!

 
Україна соборна. Разом до Перемоги! 
Вертаємо своє. Соборність-мета Перемоги!

З повагою міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного свята нашої державності – Дня Соборності України! Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності України. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України

Дорогі земляки! 22 січня український народ відзначає одне зі знакових свят українського державотворення- День Соборності України. 102 роки тому дві суверенні українські держави-Українська Народна Республіка і Західноукраїнська Народна Республіка...

Привітання міського голови з Днем Соборності України

Шановна громадо Болехівщини! Вітаю вас із 101-ою річницею проголошення Соборності України! 22 січня 1919 року Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка об’єдналися, підписали Акт Злуки східних і західних земель України....

0 Коментарів

Авторизація