Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Героїв України!
23 травень, 2024 0 Коментарів 95 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Героїв України!

23 травня відзначаємо День Героїв України – це нагода висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто поклав своє життя за нашу з вами свободу, тим, хто боровся і захищав Україну!

Завдяки подвигу наших співвітчизників – лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, Cічових стрільців, вояків Армії УНР, холодноярців та воїнів УПА – Україна здобула омріяну Незалежність. А сьогодні, завдяки сучасним Героям, Україна і надалі гідно відстоює свою державність у часі війни з російським агресором.

Українські герої – це прості українці, які у складі Збройних Сил України, Територіальної оборони, Нацполіції, Нацгвардії, СБУ та добробатів знищують московську нечисть. Це Герої Азовсталі, Рубіжного, Попасної, Ізюму. Це Герої Сєвєродонецька та Лиману.
Українські герої – прості українці, які стали волонтерами і цілодобово працюють задля допомоги українській армії та жертвам московської орди.


Українські герої – це прості українці, які продовжують працювати в українських містах та селах, щоб працювала економіка, щоб наповнювалися бюджети, щоб Україна мала за що фінансувати армію.


Я з упевненістю можу сказати, що Українці – це нація Героїв.
Це довели Герої минулого, це зараз доводять Герої сучасності. 
Зі святом, Українці!
Зі святом, Герої!
Слава Україні!
Героям Слава!
З повагою
Міський голова Іван Яцинин




Звернення міського голови Івана Яцинина з нагоди відзначення Дня Героїв України

День Героїв - щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських воїнів — борців за самостійну соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР,...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем захисників і захисниць України, Днем українського

Шановні захисники і захисниці України, воїни УПА! 14 жовтня ми відзначаємо три дати, які нероздільно пов’язані між собою військовими традиціями, героїзмом, історією воїнства, боротьбою за державність – День захисників і захисниць України, 80-річчя...

Привітання міського голови Івана Яцинина з нагоди Дня Героїв

Шановні краяни! Прийміть найщиріші вітання зі Святом Героїв – днем вшанування тих, хто поклав своє життя за Українську Незалежність, хто боровся і бореться за нашу свободу. Власне в цей день ми маємо нагоду згадати й вклонитись подвигу лицарів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

До уваги ВПО!!!

До уваги ВПО!!!

05 сер, 2024 0

Авторизація