Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Державного Прапора України!
23 сер, 2022 0 Коментарів 353 Перегляди

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Державного Прапора України!

Шановна громадо Болехівщини!
День Державного прапора - це не просто дата. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це день, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами.
Державний прапор є символом нашої незалежної Батьківщини, втіленням національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.
Процес державотворення триває. І зараз українці відстоюють власну, віками омріяну незалежність. Героїчно і самовіддано борючись, віддають за неї свої життя на лінії фронту. 
Ми є свідками подій, що мають великий вплив на майбутнє нашої Батьківщини, вони загартовують дух патріотизму українців, плекають їх любов до рідної землі, виховують повагу до своєї країни, її прапора та незалежності.
З нагоди свята щиро бажаю вам стабільності, миру та успіхів. Міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку та наснаги на довгі і щедрі літа.
Будьмо гідні пам’яті новітніх Героїв-Захисників, які поклали власне життя на вівтар свободи України!
Миру нам та ПЕРЕМОГИ!
Слава Україні! Слава Збройним силам України!??
З повагою,
міський голова Іван ЯЦИНИН

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Гідності та Свободи

Дорога громадо Болехівщини! 21 листопада ми відзначаємо доленосний для нашої країни день - День Гідності та Свободи. Свято, яке встановлено на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013...

Шановна громадо Болехівщини!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України! Ці держані свята - це не просто дати. Це свята пам’яті про цілі покоління наших предків, що будували націю і боролися за державність, про наших Героїв, які мужньо творили...

Привітання міського голови з Днем Соборності України

Шановна громадо Болехівщини! Вітаю вас із 101-ою річницею проголошення Соборності України! 22 січня 1919 року Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка об’єдналися, підписали Акт Злуки східних і західних земель України....

0 Коментарів

Авторизація