Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників сільського господарства
20 лис, 2022 0 Коментарів 577 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства!
  Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята! У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати землі і тим, для кого праця на землі є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу.     
Господарників сіл не дарма називають годувальниками країни, адже з хлібного зерна починається потужність та сила нашої економіки, відповідно і розвиток держави. 
Незважаючи на труднощі в умовах війни, українські сільгоспвиробники не лише боронять Батьківщину, але й самовіддано працюють на аграрному фронті, не маючи впевненості в тому, що наступного року можна буде продати врожай, ні в тому, що можна буде його зібрати.
  Низький уклін вам за вашу самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Хай під мирним небом України щедро родять ниви,   у родинах панує достаток і благополуччя, а у серці кожного-щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні!
    Нехай обходять стороною природні стихії, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання, не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою! 
Зі святом вас!

З повагою, міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем місцевого самоврядування

Шановні депутати обласної, районної і міської рад, працівники управлінь, відділів виконавчого комітету, старости! З нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, прийміть щирі вітання та слова вдячності за вашу сумлінну працю, високий...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників прокуратури

Шановні працівники прокуратури! З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку! Завдяки вашій відповідальній і...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем фармацевтичного працівника

Шановні працівники фармацевтичної галузі! Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята! Робота аптечних провізорів і всіх фармацевтичних працівників дуже важлива для здоров’я людей. Недарма професія фармацевта поважається у суспільстві....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація