Допомогти іншим можна всього в декілька кліків з платформою єДопомога
11 січ, 2023 0 Коментарів 266 Переглядів

Допомогти іншим можна всього в декілька кліків з платформою єДопомога

Через повномасштабну війну багато сімей не мають можливості купити найнеобхідніше – їжу, ліки або паливо. Особливо на деокупованих територіях, а також де ведуться активні бойові дії.
Завдяки платформі єДопомога та партнерам кожен, незважаючи на те, в якій країні перебуває, має можливість адресно допомогти людям, які цього потребують, онлайн усього за пару хвилин! 
Для того, щоб допомогти «Онлайн», потрібно перейти за посиланням на платформу https://social.edopomoga.gov.ua/uk/cabinet/volunteer , обрати спосіб допомоги «Допомогти онлайн», опісля вибрати категорію «Продукти», «Ліки» або «Паливо».
Обрати заявку родини, яка потребує підтримки, та суму, на яку ви хочете допомогти - 200 грн, 500 грн або 1000 грн, та сплатити онлайн передплату на продукти харчування, ліки або паливо. 
Якщо ви зареєстровані на платформі, після того, як родина скористається вашою Передплатою, вам прийде чек-звіт!
 Важливо. Сплачуючи передплату єДопомога, підтримка надається не тільки конкретній людині, сім’ї, а й економіці України. Адже передплата є цільовою і її можна використати тільки на підконтрольній Україні території. 
Також нагадуємо, що можна допомогти «Із рук в руки» та підтримати сім’ю особисто або відправити товари по пошті. 
Для того щоб допомогти «З рук в руки» потрібно:  перейти за посиланням на платформу https://social.edopomoga.gov.ua/uk/cabinet/volunteer , обрати спосіб допомоги «Із рук в руки», вибрати регіон, в якому ви знаходитеся, або в який хочете відправити допомогу, натиснути на заявку родини, яка потребує допомоги. Опісля слід вибрати пункт «допомогти» та чекати дзвінка оператора контакт-центру для отримання даних заявника.
 Довідково
Платформа єДопомога створена Мінсоцполітики та ДП «ІОЦ Мінсоцполітики» за підтримки Мінцифри, Світового Банку та ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції. 
Платформа має три напрями: грошова допомога від держави (єДопомога державна); отримання та надання волонтерської допомоги (єДопомога волонтерська); виплати від міжнародних організацій (єДопомога міжнародна).

Вже скоро - День Святого Миколая!
Інші новини гру. 2022

Вже скоро - День Святого Миколая!

Є мрія! Є Миколай? Цей рік - непростий для всіх нас, а особливо для маленьких українців. Для того, щоб допомогти дітям відчути свята попри повномасштабну війну ДП "ІОЦ Мінсоцполітики України", Мінсоцполітики України за підтримки Нова пошта, запрошує...

Понад 1 000 000 гривень надано допомоги благодійниками зі всього світу через соціальну платформу єДопомога
Інші новини лип. 2022

Понад 1 000 000 гривень надано допомоги благодійниками зі всього світу через соціальну платформу

На соціальній платформі єДопомога волонтерська благодійники оплатили Передплат на продукти та ліки, вже більше ніж на 1 000 000 грн! Найбільше підтримки надано волонтерами з країн: Україна - 1665 Передплат на суму 620,200.00 гривень США - 204...

Для допомоги постраждалим від російської агресії  створено портал «Поряд» та платформу єДопомога
Інші новини лип. 2022

Для допомоги постраждалим від російської агресії створено портал «Поряд» та платформу єДопомога

З метою надання допомоги постраждалим від російської агресії було створено портал «Поряд» та платформу єДопомога. Ці платформи для тих, хто потребує допомоги та бажає допомогти. Портали допомагають зручно та швидко подати запит на отримання...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація