Штурмова бригада МВС «Рубіж»: повертаємо законні рубежі держави
06 лют, 2023 0 Коментарів 270 Переглядів

Штурмова бригада МВС «Рубіж»: повертаємо законні рубежі держави

Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», частиною яких можуть стати добровольці. Одним із таких підрозділів є бригада «Рубіж».

24 лютого 2022 року ротна тактична група бригади першою прийняла бій з російськими спецпризначенцями. Це сталося в районі аеропорту «Антонов» (Гостомель), що відіграло важливу роль в обороні столиці. Злагоджені дії захисників не дозволили окупантам розгорнути основні сили у безпосередній близькості до Києва. Тоді вдалося знищити п’ять і пошкодити один гелікоптер ворога, а також знищити до роти особового складу противника.

Потім ця група відзначилася у боях за Ірпінь, Гуту Межигірську та Мощун, завдавши відчутних втрат окупанту. Крім того, бійці брали участь у боях за Рубіжне, стійко захищали Сєвєродонецьк. Підрозділ знищив понад 300 одиниць бронетехніки рф, зокрема САУ «Тюльпан», ліквідував понад тисячу загарбників та поранив майже 1,3 тисячі окупантів.

Нагадаємо, доєднатися до «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або ж подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг. Адреси відповідних центрів розміщені на сайті «Гвардії наступу».

Час повертати своє – Гвардія наступу запрошує
Інші новини лют. 2023

Час повертати своє – Гвардія наступу запрошує

Досвід українців ще у 2014 році показав, що добровольці формують підрозділи, які вирізняються своїм бойовим духом, успіхами, перемогами й досягненнями. Під час кампанії «Гвардія наступу» людей не просто набирають до лав нових підрозділів у структурі...

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з російськими окупантами!
Інші новини лют. 2023

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу. Відтак в Україні...

День Національної гвардії України
Інші новини бер. 2021

День Національної гвардії України

Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохоронні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація