Час повертати своє – Гвардія наступу запрошує
08 лют, 2023 0 Коментарів 398 Переглядів

Час повертати своє – Гвардія наступу запрошує

Досвід українців ще у 2014 році показав, що добровольці формують підрозділи, які вирізняються своїм бойовим духом, успіхами, перемогами й досягненнями.

Під час кампанії «Гвардія наступу» людей не просто набирають до лав нових підрозділів у структурі МВС. Їм пропонують конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу — українських захисників.
При вступі до підрозділів Нацгвардії та Держприкордонної служби людина вступає на військову службу, а в бригаді Нацполіції — стає поліцейським.

Нагадаємо, Національна гвардія України запрошує у бригади «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов».

У Державній прикордонній службі України добровольців чекають у бригаді «Сталевий кордон». У Національній поліції України — у штурмовій бригаді «Лють».

Підрозділи пройдуть підготовку, будуть оснащені й лише після цього відправляться звільняти території.
Як долучитися до бригад «Гвардії наступу»?
  • подати заявку онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, де представлені всі бригади, що комплектуються;
  • звернутися у Центр надання адміністративних послуг (про ЦНАПИ в Івано-Франківській області докладніше – за посиланням https://bit.ly/3kYZkxZ)
Гаряча лінія «Гвардії наступу» для консультацій – 0800 100 020.

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з російськими окупантами!
Інші новини лют. 2023

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу. Відтак в Україні...

Осінній призов! Обов'язки та права призовників!
Інші новини вер. 2021

Осінній призов! Обов'язки та права призовників!

Вже незабаром має розпочатися осінній призов на військову строкову службу. Отже, коротко про призов, обов’язки та права призовників. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком...

День Національної гвардії України
Інші новини бер. 2021

День Національної гвардії України

Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохоронні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація