Долучитися до бригад «Гвардія Наступу» можна у ЦНАПі в Калуші
08 лют, 2023 0 Коментарів 379 Переглядів

Долучитися до бригад «Гвардія Наступу» можна у ЦНАПі в Калуші

У країні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога.

У рамках кампанії буде створено 8 бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» і «Азов».

Долучитися до них можна у ЦНАПі в Калуші, по вул. Богдана Хмельницького, 52. А загалом на теренах Прикарпаття у 7-ми ЦНАПах мжна вступити до лав «Гвардії Наступу».

ЦНАПи працюватимуть кожного дня з 9:00 до 19:00 год.

Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи. Для запису необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Набір до штурмових бригад «Гвардія наступу» триває: вже подано майже 9 000 заявок
Інші новини лют. 2023

Набір до штурмових бригад «Гвардія наступу» триває: вже подано майже 9 000 заявок

Масштабний набір добровольців до лав штурмових бригад МВС України триває, тож ми дізналися до яких штурмових бригад найбільше заявок подають кандидати. Найактивніше добровольці користуються сайтом storm.mvs.gov.ua, через який за пару днів кампанії...

Час повертати своє – Гвардія наступу запрошує
Інші новини лют. 2023

Час повертати своє – Гвардія наступу запрошує

Досвід українців ще у 2014 році показав, що добровольці формують підрозділи, які вирізняються своїм бойовим духом, успіхами, перемогами й досягненнями. Під час кампанії «Гвардія наступу» людей не просто набирають до лав нових підрозділів у структурі...

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з російськими окупантами!
Інші новини лют. 2023

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу. Відтак в Україні...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація