Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».
04 кві, 2023 0 Коментарів 300 Переглядів

Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022» – «Благодійність на захисті України».

Метою Конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійності; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість різнопланових реалізованих доброчинних проектів.

Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна скачати на сайті Благодійна Україна за посиланням https://blagoukraine.org/(СКАЧАТИ ЗАЯВУ).

До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.
У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2022 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Кількість поданих заявок від однієї організації/фахівця є необмеженою.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Кінцевий термін подачі заявок на конкурс – 30 квітня 2023 року (включно). Заповнюючи заявку, детально ознайомтеся з умовами конкурсу, обов'язково оберіть номінації у яких братимете участь (детальніше про номінації читайте у витягу з положення - конкурсні номінації) та у форматі word надсилайте на електронну адресу konkurs.blago@gmail.com до 30 квітня 2023 року. Усі необхідні документи та умови участі за посиланням: 

РОЗПОЧАТО КОНКУРС ІСТОРІЙ “ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА — КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ”
Інші новини лип. 2022

РОЗПОЧАТО КОНКУРС ІСТОРІЙ “ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА — КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ”

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну українці вчергове об’єдналися заради спільної мети: захистити нашу державу. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства і бізнес разом...

Ювілейний 15-ий Національний конкурс "Благодійна Україна-2021"
Інші новини лис. 2021

Ювілейний 15-ий Національний конкурс "Благодійна Україна-2021"

Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую». Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників. Ви робите...

28 червня - День молодіжних і дитячих громадських організацій України
Інші новини чер. 2020

28 червня - День молодіжних і дитячих громадських організацій України

З метою сприяння розвитку дитячого та молодіжного громадського руху, на підтримку ініціативи громадських органiзацiй 27 червня 2008 року Президент України підписав Указ № 599/2008 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій», в якому...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація