Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут запрошує на навчання!
04 травень, 2023 0 Коментарів 423 Перегляди

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут запрошує на навчання!

Відповідно до умов вступу до Військового коледжу сержантського складу ВІТІ (м. Полтава) у 2023 році, вступ на навчання цивільної молоді здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника у будь-яких комбінаціях, що дає змогу отримати освіту більшій кількості молоді. Юнаки та дівчата безкоштовно отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо- професійними програмами (спеціальностями) “Комп’ютерні науки”, “Телекомунікації та радіотехніка”.

Навчання у коледжі, проживання, харчування, обмундирування - безкоштовні.

Гарантоване працевлаштування випускників (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України). Випускники закладу, крім того, матимуть велику перевагу щодо призначення на посади молодших командирів, матимуть освіту, та відповідне їй вище грошове забезпечення, порівняно з рядовими служби за контрактом.

Спеціальності, повністю сумісні з цивільною сферою життя: спеціальність 122 - Комп’ютерні науки, спеціальність 172 - Телекомунікації та радіотехніка.

Заробітна плата випускників на даний час — понад 15 000 грн.
Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги (термін навчання зараховується).
Військовослужбовці мають повний "соціальний пакет" відповідно законодавства:
  • щорічна оплачувана відпустка;
  • безкоштовне лікування;
  • можливість подальшого навчання;
  • можливість стати на житлову чергу і отримання житла від держави (зараз в Україні навіть стати на чергу буває складно внаслідок відсутності міста роботи), або отримання пільгового безвідсоткового кредиту в рамках програми молодіжного кредитування.
Крім того, згідно з наказом Міністерства оборони, сержанти (наші випускники) забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за піднайом житла. На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата.

Є можливість одночасно отримати освіту (фаховий молодший бакалавр), а також бути працевлаштованим на начальницьких посадах молодшого командного складу. При цьому, повний термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби.

Після закінчення навчання випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр», що дає другий шанс для тих, хто не поступив до ВНЗ.
Випускники мають змогу продовжити навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м. Київ), отримати звання офіцера та при цьому під час навчання отримувати замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби (15 000 - 16 000 грн).
Дуже багато випускників закладу вже навчаються в Києві (ВІТІ), Харкові (ХНУПС), Житомирі і одночасно отримують замість стипендії заробітну плату з останнього місця служби.

Прохідний бал для вступу знижено до мінімального - 100 балів, є можливість вступу за результатами вступних іспитів під час роботи приймальної комісії.

У 2023 році вступ на навчання здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів, обраних на власний розсуд вступника у будь-яких комбінаціях (українська мова та література; та один будь-який предмет на вибір: математика, фізика, історія України, географія, іноземна мова).

Контактний телефон: 095 120 24 96, ДЮДЮК Сергій Миколайович,
066 007 09 00, ШАНДИБА Микита Сергійович.

Триває відбір на навчання до вищих військових навчальних закладів ЗСУ
Інші новини кві. 2023

Триває відбір на навчання до вищих військових навчальних закладів ЗСУ

За інформацією Івано-Франківського центру комплектування та соціальної підтримки, з 2 січня 2023 року проводиться відбір кандидатів до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів та до військових...

У МОН представили модель вступу 2023 до закладів вищої освіти
Інші новини січ. 2023

У МОН представили модель вступу 2023 до закладів вищої освіти

У Міністерстві освіти і науки України відбувся брифінг щодо узгодженої МОН, Комітетом ВРУ з питань освіти, науки та інновацій і УЦОЯО моделі вступу до закладів вищої освіти у 2023 році. «Перші підсумки, які ми підбили під час вступної кампанії 2022...

Внесено зміни до законодавства України щодо виконання військового обов’язку
Інші новини жов. 2019

Внесено зміни до законодавства України щодо виконання військового обов’язку

17 жовтня під час засідання Верховної Ради України прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виконання військового обов’язку та проходження військової служби». Відповідний законопроект № 0906 підтримали 278 народних...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація