У словацькому місті Кошице вдев’яте проходять Дні України
25 вер, 2023 0 Коментарів 269 Переглядів

У словацькому місті Кошице вдев’яте проходять Дні України

Болехівську громаду на Словацько-українському форумі представляє міський голова Іван Яцинин.

Сьогодні, 25 вересня 2023 року, у рамках одного з днів форуму, обговорять теми: „Актуальна ситуація в Україні“ і "Транскордонне Словацько-Українське співробітництво та досвід органів місцевого самоврядування".

А вже завтра розглянуть приклади транскордонних проєктів муніципалітетів Словаччини та України та вирушать на екскурсію до прикордонної області і м. Ужгорода.

Проєкт «Дні УКРАЇНИ 2023» реалізується за фінансової підтримки партнерських організацій зі Словаччини???? та України????. Співорганізатори форуму: Асоціація міст та муніципалітетів Словаччини (ZMOS) та Асоціація міст України (AUC).

Оголошено Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади»
Інші новини чер. 2022

Оголошено Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та

Міністерство розвитку громад та територій України разом із «Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» та ГО «Інтерньюз-Україна» проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого...

АМУ оголошує конкурс на фінансування короткострокових гендерних ініціатив. Дедлайн подачі заявок – 22 червня
Інші новини чер. 2020

АМУ оголошує конкурс на фінансування короткострокових гендерних ініціатив. Дедлайн подачі заявок –

Асоціація міст України в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) розпочинає прийом заявок від міських рад-членів АМУ на фінансування короткострокових ініціатив, що сприятимуть участі жінок у...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація