Проведено командно-штабні навчання щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій взимку
18 гру, 2023 0 Коментарів 156 Переглядів

Проведено командно-штабні навчання щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій взимку

У п’ятницю, 15 грудня,  в облдержадміністрації відбулися командно-штабні навчання регіонального рівня щодо перевірки готовності сил та засобів цивільного захисту у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій під час несприятливих погодних умов в осінньо-зимовий період в умовах воєнного стану.
 
В онлайн-форматі навчань взяли участь міський голова Іван Яцинин, керуючий справами міськвиконкому Іван Івашків та начальник відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Богдан Чех.

Захід проведено з метою накопичення необхідного досвіду практичних дій в умовах агресії ворога та підвищення ефективності взаємодії з органами управління, службами та засобами цивільного захисту під час виконання завдань з питань цивільного захисту, притаманних зимовому періоду.

Враховуючи важливість оперативного реагування на надзвичайні ситуації, притаманні зимовому періоду, а також з метою відпрацювання взаємодії між органами управління і силами цивільного захисту підприємств, установ та організацій на регіональному і місцевому рівнях, на даному командно-штабному навчанні було відпрацьовано чотири ввідні, які складаються з теоретичної та практичної частин.

Аварійно-рятувальні служби та спеціалізовані служби цивільного захисту продемонстрували свої вміння та навички, а також оперативність та злагодженість дій. Поставлені навчальні цілі були досягнуті, з’ясовано проблемні питання з виконання завдань в умовах ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і опрацьовані шляхи їх вирішення.

Проведено навчання щодо роботи місцевих комісій з питань ТЕБ та НС
Інші новини травень. 2023

Проведено навчання щодо роботи місцевих комісій з питань ТЕБ та НС

У п’ятницю, 26 травня 2023 року, у приміщенні Калуської районної державної адміністрації, за участю представників управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, відбулося навчання посадових осіб територіальних громад...

ПРИМІРНИЙ АЛГОРИТМ дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”
Інші новини сер. 2022

ПРИМІРНИЙ АЛГОРИТМ дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”,

Державна служба України з надзвичайних ситуацій з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру розробила Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного...

Старости та фахівці міськвиконкому пройшли навчання у сфері цивільного захисту
Інші новини травень. 2021

Старости та фахівці міськвиконкому пройшли навчання у сфері цивільного захисту

Вчора, 12 травня, фахівці навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області провели на базі Долинської міської ради виїзне функціональне навчання з питань цивільного захисту. Участь у заході взяли...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація