Служба у лавах Національної гвардії України
01 лют, 2024 0 Коментарів 128 Переглядів

Служба у лавах Національної гвардії України

     Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України. Основними функціями Національної гвардії України є: захист конституційного ладу України, охорона громадської безпеки та порядку, забезпечення захисту й охорони життя, здоров’я, прав, свобод і законних інтересів громадян, охорона важливих державних об’єктів. Із початком повномасштабної війни нацгвардійці не лише забезпечують законність і правопорядок, а  й разом з іншими формуваннями та ЗСУ стали на захист України  і  виконують багато важливих завдань.

      Як стати гвардійцем?
     Насправді, це не складно. Національна гвардія радо приймає мотивованих людей, які прагнуть захищати свою країну. Головне – відповідати мінімальним, але важливим вимогам.   Є два варіанти, як поповнити лави гвардійців. 

      Варіант 1. Укласти контракт
      Цей варіант найбільше підходить юнакам та дівчатам, які поки що не мають досвіду військової служби.
       Якщо вам виповнилося 18 років, ви маєте повну середню освіту, хороший стан здоров’я, і хочете проходити військову службу за контрактом у Національній гвардії України, то маєте звернутися до однієї з військових частин НГУ за вашим місцем проживання. В Івано-Франківській області контактна особа  за тел.: 068 911 62 15.

     Також можна звернутися безпосередньо до Західного відділення комплектування військовослужбовцями за контрактом (м. Львів) за тел.: 032-230-69-08, 063-313-30-03,063-239-85-58.

      Ви також можете електронно заповнити анкету на офіційному сайті НГУ https://ngu.gov.ua/elektrona-anketa-kandydata-na.../, а потім пройти первинний психологічний тест у відділі комплектування. Після вдалого складання тестів вам дадуть направлення на проходження військово-лікарської комісії. Після ВЛК вас скерують безпосередньо до військової частини, де бажаєте проходити службу і де ви укладете контракт про проходження служби.   

     Більше про контрактну службу  та соціальний захист за посиланням: https://ngu.gov.ua/pryjom-na-vijskovu-sluzhbu/   
     Варіант 2. Бути призваним за мобілізацією

     Бути призваним за мобілізацією можна у віці до 60 років. Головна умова – перебувати на військовому обліку в одному із Центрів комплектування та соціальної підтримки. Для отримання інформації,  де можна проходити службу у Національній  гвардії,  заповніть анкету на офіційному вебсайті НГУ за посилання https://ngu.gov.ua/elektrona-anketa-kandydata-na.../, або зателефонуйте до Західного відділення комплектування НГУ (м. Львів) за тел.: 032-230-69-08, 063-313-30-03,063-239-85-58.

     У Національній гвардії України  зацікавлені в тому, щоби ви почувалися частиною великої гвардійської родини уже  з  перших днів вашої служби!

Міністерство внутрішніх справ України формує штурмові бригади «Гвардія наступу»
Інші новини бер. 2023

Міністерство внутрішніх справ України формує штурмові бригади «Гвардія наступу»

Штурмові бригади, до яких можуть вступати добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України. «Гвардія наступу» — це вісім професійних штурмових бригад МВС із бійців-патріотів, які прагнуть звільнити окуповані...

Президент підписав закон про скасування військового збору для військовослужбовців
Інші новини лип. 2022

Президент підписав закон про скасування військового збору для військовослужбовців

У головному управлінні ДПС в Івано-Франківській області інформують, що Президент підписав Закон України від 19.06.2022 року № 2308-IX (законопроєкт 7432) «Про внесення змін до Податкового України щодо особливостей оподаткування військовим збором...

День Національної гвардії України
Інші новини бер. 2021

День Національної гвардії України

Сучасна Національна гвардія України - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохоронні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація