+1 послуга з Дією в Київстар 📲 Оформлюйте eSIM для контрактного підключення онлайн
28 лют, 2024 0 Коментарів 78 Переглядів

+1 послуга з Дією в Київстар 📲 Оформлюйте eSIM для контрактного підключення онлайн

Тепер замовити eSIM з контрактним підключенням у Київстар можна онлайн. Достатньо мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії й заповнити відповідну форму в інтернет-магазині мобільного оператора.   
Київстар впровадив шеринг документів через Дію для віддаленої ідентифікації. 
Як це працює❓    

Зайдіть в інтернет-магазин Київстар: https://shop.kyivstar.ua/tariffplan/contract-esim... 👉🏻 виберіть контрактний тариф і натисніть Підключити 👉🏻 пошерте паспорт через Дію 👉🏻 заповніть форму 👉🏻 залишається ознайомитись з договором і підписати його. І це все, ви відразу отримаєте QR-код для встановлення eSIM.  

Раніше для оформлення eSIM з контрактним підключенням потрібно було відвідувати особисто магазин Київстар або ж підписувати необхідні документи через кур’єра.  

☝🏻 Окей, Діє, а навіщо мені контрактне підключення eSIM? 

Так номер реєструється за конкретною людиною і шахраї не зможуть ним скористатись. Ще з переваг контракту: на один рахунок можна підключити до 5 номерів, а платежі можна проводити з відстрочкою.  


Користуйтеся Дією на блокпостах та пунктах перевірки??‍♀️ Інструкція ⬇️
Інші новини жов. 2022

Користуйтеся Дією на блокпостах та пунктах перевірки??‍♀️ Інструкція ⬇️

Поки триває війна та діє воєнний стан, усі українці повинні мати при собі документ, що посвідчує особу. Цифрові документи в Дії мають таку ж юридичну силу, як паперові чи пластикові. Тож не обовʼязково носити їх із собою, бо достатньо смартфона з...

Що робити у разі викрадення телефону
Інші новини лип. 2022

Що робити у разі викрадення телефону

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України дає відповіді на найпоширеніші запитання українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші. У випадку втрати мобільного, щоб...

0 Коментарів

Авторизація