Податки. Армія. Перемога
27 чер, 2024 0 Коментарів 28 Переглядів

Податки. Армія. Перемога

«Податки. Армія. Перемога»: Укрпошта випускає нову марку та долучається до Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!»
27 червня Укрпошта представила новий поштовий випуск «Податки. Армія. Перемога», який складається з двох марок різного номіналу – U та A. Випуск є частиною Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!», підкреслюючи значення податків для зміцнення нашої армії та досягнення перемоги.
В церемонії спецпогашення, яка пройшла у Головпоштамті взяли участь: прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев,  заступник Головнокомандувача ЗСУ Андрій Лебеденко та  міністр фінансів України Сергій Марченко.
“Ми вдячні всім платникам податків, сумлінному та чесному українському бізнесу. Хто зберіг і створює робочі місця, підтримує наше військо, інвестує в Україну. Кожна гривня з податків, які бізнес платить у центральний бюджет, Уряд направляє на оборону нашої держави. Дякую всім, хто працює заради сильної України та нашого європейського майбутнього”, - коментує Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Через розв'язану росією повномасштабну війну основна частина державного бюджету України спрямовується на національну безпеку та оборону. Президент Володимир Зеленський у своїй промові підкреслив, що зарплата одного військового забезпечується податками 6-8 працюючих українців. Це означає, що обороноздатність країни залежить від її народу: працюючи та сплачуючи податки, кожен українець робить свій внесок у захист України та її фінансову стабільність.
На першій марці зображено монету НБУ номіналом одна гривня, що трансформується у зображення гільзи на другій марці. Малюнок на марках влучно передає думку: кожна гривня з держбюджету здатна посилити обороноспроможність країни та зупинити ворога. На тлі марок можна роздивитись працюючі заводи, підприємства та людей, які є фундаментом, що тримають державу,  а праворуч –  українських воїнів, що йдуть в атаку на ворога, та літаки, які мчать понад хмарами та захищають оборонців з повітря.
Тираж конверта «Перший день» – 30 000 примірників, карток – 15 000 примірників, папки – 400 примірників. Художник марок, КПД, картки та штемпеля “Перший день” - Олександр Нікітюк. Придбати поштову марку можна онлайн у Поштовому маркеті та у відділеннях Укрпошти

Нова економічна платформа «Зроблено в Україні»: підтримуйте українських виробників
Інші новини кві. 2024

Нова економічна платформа «Зроблено в Україні»: підтримуйте українських виробників

В Україні розпочала роботу нова економічна платформа «Зроблено в Україні», яка створена за ініціативи Президента України та за участю Міністерства економіки України. Мета платформи – підтримка української економіки та безпосередньо українських...

Уряд запровадив низку екологічних ініціатив, що наближають Україну до ЄС
Інші новини вер. 2020

Уряд запровадив низку екологічних ініціатив, що наближають Україну до ЄС

Кабінет Міністрів України за підсумками чергового засідання 23 вересня ухвалив низку рішень щодо покращення механізмів та інструментів для дієвого моніторингу та оцінки впливу на довкілля. Як зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль,...

До 75-ї річниці перемоги над нацизмом Укрпошта випускає поштову марку «Пам’ятаємо. 1/9/1939 – 2/9/1945»
Інші новини травень. 2020

До 75-ї річниці перемоги над нацизмом Укрпошта випускає поштову марку «Пам’ятаємо. 1/9/1939 –

8 травня Укрпошта вводить в обіг поштову марку «Пам’ятаємо. 1/9/1939 – 2/9/1945» у рамках відзначення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Традиційно знакові для України події Укрпошта відзначає випуском тематичних художніх...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація