Відбулася нарада з уповноваженими посадовими особами на складання адмінпротоколів
23 жов, 2024 0 Коментарів 11 Переглядів

Відбулася нарада з уповноваженими посадовими особами на складання адмінпротоколів

Робочу нараду  провів перший заступник міського голови Василь Юрочко. Зустріч відбулася у приміщенні міської ради. Її мета – проаналізувати, як здійснюється самоврядний контроль щодо додержання підприємствами, установами, організаціями та громадянами Болехівської територіальної громади державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою.

Нагадаємо, що контролювати стан дотримання законодавства у сфері благоустрою та складати протоколи про адміністративні правопорушення у нашій громаді мають право посадові особи, яким рішенням виконавчого комітету від 30.06.2022 № 67 делеговано повноваження на їх складання.

Серед них – керівники та працівники відділу житлово-комунального господарства, комунального майна, будівництва, транспорту, екології та благоустрою, відділу архітектури, містобудування, держархбудконтролю і землеустрою  та старости старостинських округів.


Ці посадові особи місцевого самоврядування можуть складати протокол про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).


Під час наради йшлося про хід обстеження території громади уповноваженими посадовими особами, кількість виявлених порушень, складених приписів та протоколів. Говорили й про порядок оформлення протоколів та справ про адміністративні правопорушення, залучення свідків тощо.


За підсумками обговорень уповноважених посадових осіб зобов’язано посилити контроль  щодо додержання підприємствами, установами, організаціями та громадянами Болехівської територіальної громади законодавства у сфері благоустрою.


«Про благоустрій населених пунктів»
Інші новини чер. 2024

«Про благоустрій населених пунктів»

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни у сфері благоустрою населених пунктів зобов'язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену...

Інформаційно-просвітницька зустріч з питань проектного менеджменту
Інші новини сер. 2023

Інформаційно-просвітницька зустріч з питань проектного менеджменту

Перший заступник міського голови Василь Юрочко та начальниця відділу з питань економіки, інвестицій та туризму міськвиконкому Галина Васильків взяли участь у виїзній інформаційно-просвітницькій сесії. Вона проводилася у рамках ініціативи «Проектна...

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади
Інші новини бер. 2021

Про ціни на газ для населення та його транспортування говорили на зустрічі з представниками громади

Вчора, 3 березня 2021 року, керівництво міста та АТ «Івано-Франківськгаз» зустрілися з представниками громадськості з метою надання вичерпних відповідей на ряд запитань щодо ціни на газ для населення та його транспортування. Участь у зустрічі взяли...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація