Місцеві вибори: у кандидатів є 10 днів на висування
15 вер, 2020 0 Коментарів 736 Переглядів

Місцеві вибори: у кандидатів є 10 днів на висування

15 вересня розпочинається висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови – документи можна подати до 24 вересня включно.
ДжерелоКалендарний план Центральної виборчої комісії з підготовки до виборів, призначених на 25 жовтня
Деталі: За законом, етап висування кандидатів від партій чи самовисуванців розпочинається за 40 днів та закінчується за 30 днів до дня голосування.
Виборчі комісії мають зареєструвати кандидатів чи відмовити їм у реєстрації не пізніше як на 5-й день із моменту отримання від них усіх документів.
Передвиборчу агітацію кандидат може проводити з наступного дня після прийняття територіальною виборчою комісією рішення про його реєстрацію.
Офіційно виборча кампанія з місцевих виборів стартувала 5 вересня (за 50 днів до дня голосування).
До 6 вересня політичні партії мали подати до ЦВК копії рішення своїх керівних органів про участь місцевих організацій у виборах.

Про розмір грошової застави на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року
Інші новини вер. 2020

Про розмір грошової застави на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року

10 вересня 2020 року Центральна виборча комісія своєю Постановою № 246 визначила розмір грошової застави на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Відповідно до Постанови: РОЗМІР грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати обласної,...

Громадяни, які не мали зареєстрованого місця проживання, зможуть проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня
Інші новини сер. 2020

Громадяни, які не мали зареєстрованого місця проживання, зможуть проголосувати на місцевих виборах

11 червня Центральна виборча комісія схвалила постанову «Про Порядок визначення виборчої адреси виборця, який не має зареєстрованого місця проживання». Цей документ надає можливість голосувати громадянам, які з різних причин не мають штампу...

ВИБОРЧА СИСТЕМА ДЛЯ МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ УКРАЇНИ
Інші новини січ. 2020

ВИБОРЧА СИСТЕМА ДЛЯ МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ УКРАЇНИ

1 січня 2020 року вступив у дію Виборчий кодекс України (Закон № 396-ІХ від 19.12. 2019р.), який передбачає низку новацій щодо проведення місцевих виборів. Таким чином вибори місцевих рад та голів громад у жовтні цього року відбуватимуться за новими...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація