Восени до Збройних Сил України буде призвано на понад півтори тисячі осіб менше від раніше запланованого
02 жов, 2020 0 Коментарів 444 Перегляди

Восени до Збройних Сил України буде призвано на понад півтори тисячі осіб менше від раніше запланованого

Показники чергового призову до армії зменшено на 1,5 тисячі осіб від раніше запланованого. Таке рішення прийнято з огляду на збільшення кількості охочих служити за контрактом у лавах Збройних Сил.  Про це повідомив заступник Міністра оборони України Ігор Старобінський.
«Загалом осінньому призову 2020-го року підлягають 13 570 осіб. Про це йдеться в розпорядженні Уряду, прийнятому на засіданні 23 вересня. З них до лав Збройних Сил — 7500 осіб, до Державної спеціальної служби транспорту — 600 осіб, Національної гвардії — 4970 осіб, Державної прикордонної служби — 500 осіб. Загальний обсяг видатків у сумі 65,2 млн грн для проведення призову буде здійснюватися в межах відповідних бюджетних призначень. Вивільнений фінансовий ресурс за рахунок зменшення призову до ЗС складатиме 6,4 млн грн», — зазначив Ігор Старобінський.
Осінній призов громадян на строкову військову службу здійснюватиметься протягом жовтня-грудня відповідно до Указу Президента України та розпорядження Кабінету Міністрів України в Україні.
На строкову військову службу в жовтні-грудні 2020 року будуть призвані придатні за станом здоров’я до військової служби громадяни країни чоловічої статі, які до відправлення у військові частини не досягли 27 річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від строкової служби.
Раніше Міністр оборони України Андрій Таран наголошував, що призов на строкову військову службу громадян України віком 18-19 здійснюється лише за їхнім бажанням.

На Прикарпатті розпочинається призов на строкову військову службу
Інші новини чер. 2020

На Прикарпатті розпочинається призов на строкову військову службу

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Василя Івасика відбулося перше засідання обласної призовної комісії. Зазначимо, що на комісію покладаються завдання керівництва і контролю за діяльністю районних (міських) призовних...

Строки чергового призову громадян України на строкову військову службу перенесено
Інші новини кві. 2020

Строки чергового призову громадян України на строкову військову службу перенесено

З метою запобігання розповсюдження в Україні гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, перенесено строки чергового призову громадян України на строкову військову службу з квітня-червня на травень-липень 2020 року,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

е-Робота

е-Робота

14 бер, 2024 0

Авторизація