Прем’єр-міністр закликав регіони утриматися від проведення масових заходів
13 жов, 2020 0 Коментарів 507 Переглядів

Прем’єр-міністр закликав регіони утриматися від проведення масових заходів

У понеділок, 12 жовтня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки та оборони Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.
Глава Уряду озвучив актуальну статистику щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію та зазначив, що критична ситуація продовжує залишатися в Харківській області.
«За останню добу на Харківщині 741 людина захворіла — це абсолютний рекорд. У Сумській області захворіли 418 людей. Більш ніж по 200 — у Київській, Полтавській, Рівненській, Хмельницькій областях. Тут є чіткі тенденції зі зростання кількості захворювань», — підкреслив Денис Шмигаль.
Прем’єр-міністр заслухав голів Харківської обласної та Київської міської держадміністрацій щодо заходів із протидії поширенню COVID-19. Харківська область та м. Київ залишаються лідерами за загальною кількістю виявлених випадків захворювання. Денис Шмигаль доручив їм надати пропозиції Міністерству охорони здоров’я щодо збільшення ліжкового фонду.
У КМДА зазначили, що готові відпрацювати розгортання мобільних госпіталів та розширити кількість ліжкомісць за рахунок установ Національної академії наук та спеціалізованих відомчих лікарень.
Прем’єр-міністр також доручив КМДА спільно з Держпродспоживслужбою перевірити на дотримання протиепідемічних правил місцеві ринки та підсилити контроль за перевезеннями в громадському транспорті.
Крім того, Денис Шмигаль закликав керівників усіх областей утриматися від проведення масових заходів найближчим часом, у тому числі конгресів і конференцій.
«На День захисника України в різних містах планується проведення урочистих заходів. Прохання тримати діалог та вести активну роботу з організаторами, щоб заходи відбулись у безпечних умовах із дотриманням всіх протиепідемічних правил», — зазначив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль: Програма «5-7-9» буде продовжена на наступний рік
Інші новини вер. 2020

Денис Шмигаль: Програма «5-7-9» буде продовжена на наступний рік

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів під час зустрічі з Американською торговельною палатою (ACC), яка об’єднує найбільших інвесторів та міжнародні компанії, що працюють в Україні. Денис Шмигаль підкреслив, що програма «Доступні кредити...

Уряд направив майже 1,7 млрд грн на потребу регіонів
Інші новини лип. 2020

Уряд направив майже 1,7 млрд грн на потребу регіонів

Уряд на засіданні 8 липня затвердив розпорядження про виділення коштів за програмою соціально-економічного розвитку регіонів. Як зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, рішення Уряду передбачає виділення майже 1,7 млрд грн на реальні потреби...

З 22 травня запрацює громадський транспорт, а з 25-го – дитячі садки
Інші новини травень. 2020

З 22 травня запрацює громадський транспорт, а з 25-го – дитячі садки

З 22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом’якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV. «Вже з 22 травня буде...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

‼️ВАЖЛИВО‼️

‼️ВАЖЛИВО‼️

29 бер, 2024 0

Авторизація