Локдаун в Україні запровадять з 8 по 24 січня: що заборонять
09 гру, 2020 0 Коментарів 741 Перегляд

Локдаун в Україні запровадять з 8 по 24 січня: що заборонять

Посилені заходи триватимуть з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня.
Кабінет міністрів ухвалив рішення про запровадження посилених карантинних обмежень в Україні з 8 по 24 січня.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення прийнято під час позачергового засідання уряду.
"Ми пропонуємо зробити такий прогнозований жорсткий, якщо можна так сказати, карантин, який буде тривати з 00:00 8 січня до 00:00 25 січня. Тобто - на 16 днів", - сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов перед прийняттям рішення.
На засіданні прем’єр Денис Шмигаль пояснив, що, попри складну ситуацію з COVID-19, карантин вирішили не посилювати до кінця року через "деякі позитивні тенденції".
Що передбачено: заборона на роботу кафе, ресторанів, барів, крім доставки та замовлень «із собою»; магазинів непродовольчих товарів, кінотеатрів, фітнес-клубів, спортзалів, театрів, торговельно-розважальних центрів, за винятком закладів, що працюють у ТРЦ і продають харчові продукти, ліки, ветеринарні препарати, засоби гігієни та побутову хімію.
«Будуть відправлені на канікули всі заклади освіти, окрім дитячих садків. Буде заборона щодо будь-яких розважальних, рекламних, спортивних, культурних, масових заходів на цей період», - додав прем’єр.
Разом з тим, за встановленими для «помаранчевої» зони обмеженнями, що діє нині на території України, продовжить працювати громадський транспорт, щоб люди могли діставатися на роботу.
Також, як додав Шмигаль, працюватимуть продуктові магазини, аптеки, банки, поштові оператори та готелі.


Кабінет міністрів проголосував за введення в Україні карантину вихідного дня. Він почне діяти з цих вихідних 14−15 листопада до кінця місяця.
Інші новини лис. 2020

Кабінет міністрів проголосував за введення в Україні карантину вихідного дня. Він почне діяти з цих

Карантин вихідного дня буде діяти з 00:00 години суботи до 00:00 години понеділка. Крім того, за пропозицією Міністерства охорони здоров’я на всій території України буде діяти загальний карантин замість адаптивного. У вихідні дні в Україні будуть...

Уряд скасував адаптивний карантин і ввів локдаун вихідного дня.
Інші новини лис. 2020

Уряд скасував адаптивний карантин і ввів локдаун вихідного дня.

Кабінет міністрів скасував адаптивний карантин і запровадив в Україні загальний карантин з "локдауном вихідного дня". Як пише "Українська правда" обмеження попередньо триватимуть до 30 листопада, Джерело: засідання уряду в середу Деталі: За...

З 22 травня запрацює громадський транспорт, а з 25-го – дитячі садки
Інші новини травень. 2020

З 22 травня запрацює громадський транспорт, а з 25-го – дитячі садки

З 22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом’якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми «Свобода слова» на каналі ICTV. «Вже з 22 травня буде...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація