Питання зниження тарифів на газ для населення обговорили на енергетичній нараді під головуванням Володимира Зеленського
12 січ, 2021 0 Коментарів 402 Перегляди

Питання зниження тарифів на газ для населення обговорили на енергетичній нараді під головуванням Володимира Зеленського

Глава держави поставив уряду завдання терміново розв’язати питання з тарифами на газ для населення. Відповідна енергетична нарада під головуванням Володимира Зеленського відбулася в Офісі Президента.
У нараді взяли участь Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, тимчасовий виконувач обов’язків міністра енергетики Юрій Вітренко, міністр фінансів Сергій Марченко, міністр соціальної політики Марина Лазебна, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та його заступники.
«Тарифи на газ для населення мають бути справедливими. Ціна на газ зростає на ринку через погодні умови та інші причини, які склалися в Європі, і ми не можемо дозволити зростання ціни для наших громадян», – наголосив Володимир Зеленський.
На нараді було повідомлено, що Кабінет Міністрів готує системні рішення щодо вибудовування балансу на енергетичному ринку.
Юрій Вітренко представив попередній план із суттєвого зниження тарифів на газ та встановлення ціни, яка була б справедливою з точки зору споживача.
Рішення, які обговорювалися на енергетичній нараді, передбачають також збереження макрофінансової стабільності, розвиток чесної конкуренції на ринку та допоможуть уникнути фінансового дисбалансу.

Прем’єр-міністр доручив перевірити обґрунтованість цін на газ
Інші новини гру. 2020

Прем’єр-міністр доручив перевірити обґрунтованість цін на газ

Усерпні цього року відбулася лібералізація ринку газу, завдяки чому споживачі отримали право вільно обирати постачальників. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час підсумкового засідання Кабінету міністрів України 28 грудня. За...

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації карантин пропонується продовжити до листопада – селекторна нарада під головуванням Президента України
Інші новини сер. 2020

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації карантин пропонується продовжити до листопада –

В Україні за минулу добу зафіксовано понад 1,6 тис. нових хворих на COVID-19, у зв’язку з чим Кабінет Міністрів пропонує продовжити карантин до 1 листопада. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під...

На виконання завдання Президента уряд визначив графік підвищення мінімальної заробітної плати в Україні
Інші новини лип. 2020

На виконання завдання Президента уряд визначив графік підвищення мінімальної заробітної плати в

Президент Володимир Зеленський поставив завдання Кабінету міністрів підвищити рівень мінімальної заробітної плати в Україні. «Українці заслуговують на гідну зарплату. Знаю, це нелегко – взяти й підвищити. Однак ми й не шукали легких рішень, коли...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація