В аеропорту Івано-Франківська представники військового оркестру 44 окремої артилерійської бригади з Тернополя виконали музичну композицію «Шана»
21 січ, 2021 0 Коментарів 459 Переглядів

В аеропорту Івано-Франківська представники військового оркестру 44 окремої артилерійської бригади з Тернополя виконали музичну композицію «Шана»

Акція присвячена шостій річниці 242-х денної героїчної оборони Міжнародного аеропорту "Донецьк", який в новітній історії України став символом мужності, незламності та професіоналізму українських воїнів - кіборгів.
Всеукраїнська акція відбулася в аеропортах та у восьми обласних центрах: Вінниця, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Харків та Чернігів.
Додамо, що 16 січня Україна відзначала День пам'яті захисників Донецького аеропорту. Оборона аеропорту тривала 242 дні - з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року, і закінчилася після повної руйнації старого та нового терміналів аеропорту.
Захищаючи Донецький аеропорт, загинули понад 200 українських патріотів, серед яких семеро прикарпатців, поранено понад 500. Багатьох із них відзначено державними нагородами, деяких - посмертно.

29 серпня 2020 року – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України
Інші новини сер. 2020

29 серпня 2020 року – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність,

На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму,...

Івано-Франківськ матиме пряме авіаційне сполучення з Турецькою Республікою
Інші новини лют. 2020

Івано-Франківськ матиме пряме авіаційне сполучення з Турецькою Республікою

Розширено регулярне авіасполучення України з Турецькою Республікою. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій 24 лютого 2020 року. «За результатом успішних переговорів на рівні авіаційних влад України та Туреччини було...

Володимир Зеленський оголосив 9 січня днем жалоби в Україні у зв’язку з катастрофою літака МАУ в Ірані
Інші новини січ. 2020

Володимир Зеленський оголосив 9 січня днем жалоби в Україні у зв’язку з катастрофою літака МАУ в

Президент України Володимир Зеленський постановив оголосити 9 січня 2020 року днем жалоби у зв’язку з трагедією, що сталася 8 січня внаслідок катастрофи пасажирського літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Тегерані (Іран). Глава...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

‼️ВАЖЛИВО‼️

‼️ВАЖЛИВО‼️

29 бер, 2024 0

Авторизація