Уряд розширив дію програми єПідтримка
02 лют, 2022 0 Коментарів 891 Перегляд

Уряд розширив дію програми єПідтримка

Сьогодні Уряд ухвалив зміни в постанову щодо програми єПідтримка. З 7 лютого гроші за вакцинацію зможуть отримати підлітки від 14 років. 
Окрім цього, розширився і перелік бізнесів, які підпадають під проект. Гроші можна буде витратити на освітні курси для себе або своєї дитини, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя та друкарську продукцію. Нагадаємо, з 24 січня кошти від єПідтримки можна витрачати на ліки українцям від 60 років.
«Команді Мінцифри вдалось розробили унікальну програму — єПідтримка, яку можна трансформувати під потреби українців. Тепер і вакциновані українці від 14 років зможуть отримати тисячу гривень у Дії швидко та зручно. Та, наприклад, інвестувати у свої знання. Освітні курси, підручники тощо. До того ж на ці категорії гроші можуть витрачати не тільки підлітки», — зазначив Віце-прем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
Станом на сьогодні у межах єПідтримки було подано понад 8 млн заявок, оформлено 9,1 млн карток та витрачено 2,3 млрд гривень.
Якщо ви ще не скористалися єПідтримкою, то можете це зробити за кілька хвилин, швидко та зручно:
  • Оформте спеціальну картку єПідтримка в одному з банків-партнерів. Оформлення картки безоплатне як онлайн, так і офлайн у відділенні банку. В онлайн-банкінгу картку можна отримати за 1 хв.
  • Завантажте застосунок Дія або оновіть його до останньої версії в PlayMarket або AppStore.
  • Переконайтеся, що у вас є «зелений» COVID-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікати, отримані на порталі Дія, чи паперові від сімейного лікаря, не підходять для отримання виплат. Отримати COVID-сертифікат у застосунку Дія зараз можна як з ID-карткою, так і з паспортом-книжечкою.
  • Зайдіть у розділ Послуги та знайдіть єПідтримку.
  • Надішліть заяву на отримання коштів
  • Виберіть для виплати картку єПідтримка.
  • Очікуйте на зарахування коштів.
Як працює програма єПідтримка, можна дізнатися за цим посиланням. Усі запитання та інструкцію з генерування COVID-сертифікатів можна знайти тут.

Вакциновані бустерною дозою отримають 500 грн за програмою єПідтримка
Інші новини січ. 2022

Вакциновані бустерною дозою отримають 500 грн за програмою єПідтримка

Усі українці, вакциновані бустерною дозою від коронавірусної хвороби і мають завантажений в Дії COVID-сертифікат, зможуть отримати додатково 500 грн у рамках програми єПідтримка. Про це заявив Президент Володимир Зеленський. «Триває наша спільна...

Президент поставив уряду завдання розробити програму виплати 1 тис. грн неповнолітнім, які вакцинувалися від COVID-19
Інші новини січ. 2022

Президент поставив уряду завдання розробити програму виплати 1 тис. грн неповнолітнім, які

Президент України Володимир Зеленський під час селекторної наради поставив Кабінету Міністрів завдання підготувати окрему програму виплати 1 тис. грн у межах програми «єПідтримка» для українських громадян віком 12-18 років, які пройшли повний курс...

єПідтримка в Дії — Уряд схвалив постанову щодо виплат 1000 грн від держави
Інші новини гру. 2021

єПідтримка в Дії — Уряд схвалив постанову щодо виплат 1000 грн від держави

Президент України ініціював програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії. Якщо ви вакциновані двома дозами і маєте сертифікат у застосунку, то зможете отримати 1000 грн від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї,...

0 Коментарів

Авторизація