Dopomagai.org – сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців
04 кві, 2022 0 Коментарів 405 Переглядів

Dopomagai.org – сервіс пошуку безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном і презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом із Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
Цей сервіс допомагає людям, що готові надати безкоштовне житло та прихисток тимчасовим переселенцям з регіонів, уражених війною, додати своє оголошення та вказати усі деталі щодо поселення. Вже зараз на сайті можна знайти понад 3000 активних пропозицій безкоштовного житла
Власники житла та переселенці можуть додавати та відповідно шукати оголошення з надання безкоштовного житла за посиланням https://shelter.dopomagai.org або за номером гарячої лінії 0(800)332238 (безкоштовно по Україні), де вже працює більш ніж 70 волонтерів-операторів, які цілодобово приймають сотні дзвінків щоденно.
Сервіс https://shelter.dopomagai.org також дбає про актуальність та безпеку наявних оголошень. Для цього оператори кол-центру регулярно актуальний стан оголошень.
З іншого боку, надавачі житла отримують смс-нагадування з проханням актуалізувати оголошення та видалити при потребі самостійно через веб-сайт або зателефонувавши на гарячу лінію.
Також є можливість залишити відгук чи скаргу на господаря чи гостя. Це дозволяє уникнути неприємних ситуацій та заблокувати шахраїв.
У тяжкі часи війни люди допомагають один одному, навіть незнайомцям, розуміючи, що тільки згуртованість та взаємна допомога можуть наблизити всіх нас до перемоги та повернення до нормального стану життя. Також волонтери розмістили багато корисної інформації на основному сайті волонтерської організації «Допомагай» за посиланням https://dopomagai.org.

Допомога тимчасовим переселенцям!
Інші новини бер. 2022

Допомога тимчасовим переселенцям!

На сайті “Допомагай” https://shelter.dopomagai.org розміщено понад 3000 актуальних варіантів ліжко-місць безкоштовного житла для внутрішньо переміщених осіб. На сервісі є гаряча лінія 0(800)332238 (безкоштовно по території України), де вже працює...

В Україні презентовано сервіс з надання безкоштовного житла для тимчасових переселенців
Інші новини бер. 2022

В Україні презентовано сервіс з надання безкоштовного житла для тимчасових переселенців

Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла https://dopomagai.org у безпечних містах України та за кордоном та презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом з Міністерством з питань...

Уряд підтримає власників житла, які безоплатно прихистили переселенців
Інші новини бер. 2022

Уряд підтримає власників житла, які безоплатно прихистили переселенців

За дорученням Президента України Урядом розроблено соціальний пакет для підтримки внутрішньо переміщених осіб, яким врегульовуються питання соціальних виплат, працевлаштування, а також розміщення осіб, які втратили або вимушено покинули своє житло....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація