Ваш близький іде на війну – що треба пам’ятати
21 кві, 2022 0 Коментарів 517 Переглядів

Ваш близький іде на війну – що треба пам’ятати

Кількість українців, що бажають зі зброєю у руках захищати Батьківщину, продовжує зростати. Отже, ваша близька людина стає до лав захисників. Благословляйте його і запам’ятайте ключові правила, які нагадують у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Ці правила допоможуть у критичній ситуації і йому, і вам.

Перше.Слід мати якнайбільше інформації:
  • про те, в яку військову частину потрапив боєць і в який її підрозділ;
  • прізвище безпосереднього командира та його номер телефону;
  • два-три номери телефонів побратимів вашого близького;
  • знати місцезнаходження близької людини.
Щоб покращити надійність і безпечність такої комунікаційної складової, вам обом варто скачати на телефони месенджер Signal й за першої нагоди вояк має відписатись, де перебуває (назву населеного пункту або найближчого до нього).
*Боєць повинен мати жетон з вибитим на ньому прізвищем.
*Добре військовому підписувати і свій одяг з даними на внутрішній стороні.
*Порадьте вашому чоловіку/сину/брату вивчити напам’ять номер телефону когось з рідних. І коли він отямиться після поранення у шпиталі, то зможе зателефонувати навіть з будь-якого телефону, що буде у доступі.
*Важливо на війні триматися поруч із досвідченими бійцями, просто умудреними життям людьми – вони можуть знайти оптимальний вихід зі складної ситуації.
*Воїну треба бути запасливим – окрім додаткових набоїв, слід пам’ятати про аптечку, засоби гігієни, шматочок чогось калорійного на перекус, коли немає змоги повноцінно поїсти, трохи води, і не втрачати надії та здорового глузду в будь-якій ситуації.
*Правило виживання: на війні і навіть у в полоні виживає не найрозумніший і не найсильніший, а той, хто може пристосуватися до ситуації і швидко та правильно оцінює нові обставини. Найбільші шанси в того, хто має швидку реакцію та здатний ухвалювати нестандартні рішення.
*ГОЛОВНЕ ПРАВИЛОне панікуйте, не обривайте телефони, якщо з бійцем якийсь час немає зв'язку, все буде добре!

Оновлені правила в’їзду в Україну — як тепер працюватиме застосунок Вдома
Інші новини жов. 2021

Оновлені правила в’їзду в Україну — як тепер працюватиме застосунок Вдома

Відтепер при перетині державного кордону України невакцинованим людям потрібно буде встановити застосунок Вдома. Застосунок Вдома змінить свій функціонал — встановлювати його потрібно буде на 72 години, до моменту, поки людина зробить ПЛР-тест чи...

Мінветеранів розпочинає збір клопотань про внесення відомостей до Книги пам’яті добровольців – захисників України
Інші новини гру. 2020

Мінветеранів розпочинає збір клопотань про внесення відомостей до Книги пам’яті добровольців –

Мінветеранів затверджено рішення щодо створення Книги пам’яті добровольців – захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Відповідний Наказ Мінветеранів № 213 від 29.10.2020, вже...

Що треба знати про мобільне шахрайство
Інші новини сер. 2020

Що треба знати про мобільне шахрайство

Ми звикли вказувати свій номер телефону всюди: в анкетах-опитувальниках, різноманітних сервісах, при реєстрації на сайтах, оформлюючи покупки, підписуючись на розсилки, навіть, як код доступу при реєстрації в якійсь системі. Ваш фінансовий номер...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація