Вітання Президента особовому складу, ветеранам Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України
25 травень, 2022 0 Коментарів 482 Перегляди

Вітання Президента особовому складу, ветеранам Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

Шановні друзі!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.
І в мирний час, і зараз, в умовах війни, працівники й військовослужбовці Служби роблять усе можливе і неможливе, аби зв’язок в Україні – урядовий та цивільний – залишався надійним, стабільним і безпечним.
Бо ж цинічним та кривавим вторгненням в Україну у лютому цього року ворог сподівався позбавити нас не лише територій, а й усіх засобів для спілкування і доступу до правдивої інформації. Він посилив кібератаки на сайти державних органів, важливі інфраструктурні об’єкти, безжально обстрілював наші телевежі та нищив канали інтернет-зв’язку. Його руйнівні дії не припиняються й досі, наприкінці третього місяця війни.
Саме ця війна стала першою у світі, де кіберпростір перетворився на повноцінну арену бойових дій – таку ж, як суходіл, повітря чи море. Кібератаки, як і кулі та ракети, цинічно використовуються ворогом для втілення своїх злочинних планів.
Дякую зв’язківцям за незламний дух, за рішучість і професійність, за непросту роботу, часто із ризиком для життя, за наближення Перемоги на своєму фронті.
Дякую за те, що забезпечуєте транслювання сигналу українського телебачення та радіо до мільйонів наших земляків, за те, що кожен із нас щодня може зателефонувати або написати рідним такі важливі слова: "Як ти?".
Бажаю усім міцного здоров'я, злагоди і благополуччя.
Слава Україні

25 травня - День Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації
Інші новини травень. 2022

25 травня - День Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації

Сьогодні, 25 травня, в Україні вперше відзначається День Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації. Свято започатковане відповідним указом президента України №181/2021 від 29 квітня 2021 року. Перед тим, 14 квітня, проект цього...

Офіційні Telegram-канали державних установ
Інші новини травень. 2022

Офіційні Telegram-канали державних установ

У цей складний час безперервної дезінформації з боку росії та популяризації Telegram як найактуальнішого джерела інформації Головне управління розвідки Міністерства оборони України пропонує такі офіційні Telegram-канали державних установ: @DIUkraine...

Не працюйте корегувальниками вогню у ворога – закликала громадян заступник Міністра оборони України Ганна Маляр
Інші новини бер. 2022

Не працюйте корегувальниками вогню у ворога – закликала громадян заступник Міністра оборони України

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр: Не працюйте корегувальниками вогню у ворога! Так-так, саме це ви робите, коли публічно повідомляєте точну адресу - куди влучила або не долетіла ракета. Ми справді вільна, демократична країна зі...

0 Коментарів

Авторизація