Шановні громадяни! НЕ ІГНОРУЙТЕ сигнали про повітряну тривогу!
27 чер, 2022 0 Коментарів 558 Переглядів

Шановні громадяни! НЕ ІГНОРУЙТЕ сигнали про повітряну тривогу!

Останніми днями ми спостерігаємо збільшення кількості повідомлень про повітряну тривогу. Нагадуємо, що повітряна тривога – це загроза удару з повітря. Вона оголошується, коли сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку нашого краю або є підтвердження запуску балістичних ракет у наш бік. Відтак нехтувати сигналом ми не повинні, правильна і швидка реакція на тривогу рятує людські життя!

Тож закликаємо усіх НЕ ігнорувати сигнали про повітряну тривогу та нагадуємо, що робити, якщо ви почули сирену або ж отримали сигнал “Повітряна тривога” у мобільному додатку:

1. Увімкнути радіо чи телебачення, щоб прослухати термінове повідомлення про можливу надзвичайну ситуацію. Зазвичай інформація передається протягом п’яти хвилин після звукового сигналу (сирен);
2. Виконати ті рекомендації, які будуть озвучені під час звернення;
3. Постаратися сповістити про почуте рідних, сусідів, знайомих. За необхідності слід надати їм допомогу.

Повітряна тривога оголошуватиметься стільки разів, скільки цього вимагатиме ситуація! Точне місце, куди може влучити ракета, чи який населений пункт атакує літак, визначити важко.

Пам’ятайте! Сирена – це ваш друг, а не ворог. Попередження – це можливість бути готовим до небезпеки як фізично, так і морально.

Пам’ятаймо, що кожна повітряна тривога, яка не закінчується бомбардуванням, – це відмінна робота українських Збройних Сил.
Перемога з кожним днем ближче! Все буде Україна!

Українські розробники створили онлайн-карти для відстеження повітряних тривог одночасно в усіх областях
Інші новини бер. 2022

Українські розробники створили онлайн-карти для відстеження повітряних тривог одночасно в усіх

Три українських розробники створили онлайн-карти повітряних тривог, де можна зручно переглядати статус сирен в усіх областях одночасно. Інтерактивні карти автоматично оновлюються з інтервалом 15-20 секунд. Сьогодні працюють такі онлайн-карти: 1....

Увага! Повітряна тривога!
Інші новини лют. 2022

Увага! Повітряна тривога!

Увага! Передаємо повідомлення від управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації. Громадяни! Повітряна тривога! Повітряна тривога! Повітряна тривога! Відключіть світло, газ, погасіть вогонь у печах. Візьміть засоби...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація