Повідомити про недоцільність закупівлі можна, заповнивши спеціальну форму
01 гру, 2023 0 Коментарів 152 Перегляди

Повідомити про недоцільність закупівлі можна, заповнивши спеціальну форму

 На адресу обласної військової адміністрації надходять численні звернення від громадських організацій та активістів щодо недоцільності проведення певних закупівель у громадах. З огляду на це на офіційному сайті @облдержадміністрації створено спеціальну форму https://docs.google.com/.../1FAIpQLScOqGDM434.../viewform... .

З її допомогою можна  поінформувати робочу групу «Прозорість і підзвітність» про неналежне, на думку громадськості, використання  бюджетних коштів. 
Про це йшлося сьогодні під час засідання робочої групи.

За словами голови обласної державної адміністрації - начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук, усі ці звернення будуть  перевіряти та розглядати на найближчих засіданнях групи, яка стежить за державними закупівлями. 

"Зараз наша єдина та спільна мета – підсилення війська задля наближення справедливої Перемоги України", - наголосила керівниця області.
Також на засіданні робочої групи заслухали представників ще трьох прикарпатських громад – Долинської міської, Делятинської селищної та Ямницької сільської, які впродовж року отримували надходження від військового ПДФО. 
Проаналізували тендерні закупівлі, які здійснили ці громади, й видатки на потреби військових.

Результати роботи групи "Прозорість і підзвітність": територіальні громади області збільшують

Під керівництвом голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук відбулося чергове засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність", на якій розглянули витрати на оборонців від...

Розпоряджатись бюджетними коштами ефективно, а передусім задля зміцнення обороноздатності країни в

Розпоряджатись бюджетними коштами ефективно, а передусім задля зміцнення обороноздатності країни в умовах війни На цьому сьогодні наголосила голова обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук під...

На Прикарпатті проходитимуть військові навчання, - Світлана Онищук

Сьогодні, 16 січня, в області проходитимуть військові навчання. Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук. «Якщо ви сьогодні чутимете звуки вибухів в час, коли немає...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація