Віталій Федорів: 72 прикарпатці одужали від Covid-19
28 кві, 2020 0 Коментарів 580 Переглядів

Віталій Федорів: 72 прикарпатці одужали від Covid-19

Сьогодні під час чергового брифінгу щодо ситуації із поширення коронафірусної інфекції на Івано-Франківщині голова облдержадміністрації Віталій Федорів повідомив, що протягом доби в області зафіксовано 21 новий випадок захворювання на Covid-19. Водночас за весь період спостереження лабораторно підтверджено одужання 72-ох осіб.
Наразі у відділеннях інтенсивної терапії медичних закладів Прикарпаття перебувають 56 осіб, з яких 10 пацієнтів знаходяться на функції підтримки дихання, 6 – на керованому диханні апаратів ШВЛ.
Нових випадків захворювання серед дітей не зафіксовано. В той же час є два лабораторно підтверджені летальні випадки. Серед медиків 170 чоловік захворіли наCovid-19(54 у Івано-Франківську і 116 – у районних закладах).
Голова облдержадміністрації акцентував увагу і на питаннях, які порушувалися сьогодні у ході наради під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля. Зокрема, йшлося про відновлення роботи низки продовольчих ринків. Віталій Федорів зауважив, що за дотриманням карантинних заходів на ринках вестиме нагляд Держпродспоживслужба. Якщо ж будуть виявлені порушення, ринки закриють.  
Також, незважаючи на пандемію, в області, як і в Україні, продовжується реалізація проекту «Велике будівництво», ініційованого Президентом УкраїниВолодимиром Зеленським.
«Попри те, що наша область має зменшення бюджетних призначень на реалізацію проекту на 30 відсотків, у нас збережено будівництво запланованих закладів. А це – 5 шкіл, 5 стадіонів та 5 дитячих садків. Для цього ми знайшли необхідний фінансовий ресурс. Будівництво буде тривати», – наголосив Віталій Федорів.

Контроль за забезпеченістю медиків засобами індивідуального захисту – пріоритет у роботі влади

За минулу добу на Івано-Франківщині зафіксовано 7 нових випадків захворюваності на COVID-19, серед яких одна дитина. Найбільшу кількість хворих виявлено у м. Івано-Франківську, м. Калуші, Рожнятівському, Надвірнянському, Тлумацькому та Тисменицькому...

На Прикарпатті продовжуються карантинні і обмежувальні заходи

Станом на сьогодні в Київському лабораторному центрі досліджуються аналізи 12-ох прикарпатців, в яких підозрюється наявність коронавірусної інфекції COVID-2019. Жодного випадку захворювання наразі не зафіксовано. Про це під час брифінгу повідомив...

Відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії при облдержадміністрації

Сьогодні відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії при облдержадміністрації, яку провів т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів. «У сусідній Чернівецькій області маємо один клінічно підтверджений випадок захворюваності на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація