Як працюють територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківщини
13 травень, 2020 0 Коментарів 497 Переглядів

Як працюють територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківщини


До 22 травня режим роботи та порядок обслуговування громадян у структурних і територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківщини буде таким же, як і в попередні періоди дії карантинних заходів.
У кожному територіальному підрозділі міграційної здійснюється обслуговування суб’єктів звернення з вівторка до суботи з 9 до 15 години (обідня перерва – 13:00-13:45). Апарат УДМС в області надає адміністративні послуги з понеділка до п’ятниці з 9 до 15 години (обідня перерва – 13:00-13:45).
Увага! Оформлення і видача паспорта громадянина України, вклеювання у паспорт-книжечку фото при досягненні 25- або 45-річного віку здійснюється без жодних обмежень.
Тим людям, кому життєво необхідні послуги міграційної служби і ситуація потребуватиме візиту до наших підрозділів, така можливість буде забезпечена і питання вирішуватиметься в інтересах громадян. При цьому наголошуємо, що в умовах, які склалися, оформлення закордонного паспорта не є нагальною потребою для переважної більшості людей. Закликаємо набратися терпіння і оптимістичного настрою – у разі позитивних змін в епідеміологічній ситуації у регіоні порядок обслуговування громадян буде відкорегований, відтак міграційна служба надаватиме усі адміністративні послуги без обмежень.
Працюють телефони «гарячої лінії» УДМС (0342) 53-44- 55 та (0342) 55-31-12), завдяки чому фахівці міграційної служби зможуть надати відповідні консультації, зробити необхідні роз’яснення чи дати пораду.

Віталій Федорів: Зменшення кількості хворих буде основним показником для пом’якшення карантинних

Сьогодні на позачерговому засідання Уряду ухвалено рішення про продовження в Україні карантинних заходів до 22 травня. Однак, у разі позитивної динаміки щодо зменшення захворювання на COVID-19, після 11 травня буде суттєве послаблення карантину та...

До 24 квітня обмежено доступ громадян до лісових масивів області

З метою запобігання поширення інфікування коронавірусом, для громадян обмежено доступ до лісових масивів. На час карантину забороняється відвідувати рекреаційні зони, природні охоронні об’єкти, розпивати алкогольні та слабоалкогольні напої та...

В ОДА обговорили заходи з протидії та профілактики коронавірусу у закладах соціальної сфери області

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Світлана Онищук провела нараду із керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів ЦОВВ, до відання яких належить сфера соціального захисту. Обговорили профілактичні заходи та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація