Вже 643 роботодавці Івано-Франківщини отримали позитивні рішення щодо виплати допомоги із часткового безробіття
21 травень, 2020 0 Коментарів 573 Перегляди

Вже 643 роботодавці Івано-Франківщини отримали позитивні рішення щодо виплати допомоги із часткового безробіття

677 підприємств малого і середнього бізнесу звернулися до Івано-Франківської обласної служби зайнятості та подали документи на отримання допомоги із часткового безробіття в період карантину.
Щоденно відбувається розгляд пакетів документів роботодавців спеціалістами Івано-Франківського обласного центру зайнятості, яка станом на 20 травня 2020 року прийняла 620 позитивних рішення і отримати компенсацію зарплати зможе 4991 найманий працівник.
На даний час, відповідно до укладених договорів із 371 роботодавцем, вже буде профінансовано 7515 тис. грн. для виплати допомоги із часткового безробіття 2909 працівникам.
Нагадаємо: право на отримання допомоги із часткового безробіття мають роботодавці з числа суб’єктів малого та середнього бізнесу. Для подання документів на отримання допомоги роботодавцям необхідно звертатися до філії/центру зайнятості за місцем сплати єдиного внеску.
Пакет документів надається до служби зайнятості одним із зручних способів: у скриньку, розміщену на вході до філії/центру зайнятості (оригінал); поштовим відправленням (оригінал); на e-mail філії/центру зайнятості (у форматі скан-копії):(https://www.dcz.gov.ua/https%3A//www.dcz.gov.ua/storinka/adresy-centriv-zaynyatosti-ivano-frankivskoyi-oblasti_ch).
Детальну інструкцію про те, як роботодавцю оформити допомогу по частковому безробіттю, читайте за посиланням:

Віталій Федорів під час брифінгу розповів про контрактування лікувальних закладів Прикарпаття, яке

Сьогодні під час онлайн-брифінгу голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів ознайомив жителів Прикарпаття зі станом захворюваності на COVID-19, зокрема, впродовж минулих вихідних днів. «Маємо 33 нових лабораторно підтверджених випадки...

Ринок праці Прикарпаття у період карантину

Протягом січня-квітня 2020 року в службі зайнятості Прикарпаття статус безробітного мали 17,7 тис. осіб, що на 4,3 тис. осіб більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Допомогу по безробіттю отримували 15,5 тис. осіб. З початку дії карантину,...

На нараді в ОДА обговорили підтримку бізнесу під час карантину

Українська влада продовжує приймати нові рішення для підтримки бізнесу в період боротьби з коронавірусною хворобою (COVID-19). Про забезпечення реалізації цих рішень та проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення і...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

УВАГА! НЕРЕСТ!

УВАГА! НЕРЕСТ!

23 лют, 2024 0

Авторизація