Область уже розпочала підготовку до опалювального сезону
24 лип, 2020 0 Коментарів 505 Переглядів

Область уже розпочала підготовку до опалювального сезону

Про це сьогодні під час селекторної наради з питань забезпечення сталого проходження підприємствами паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, об’єктами соціальної сфери та інфраструктури осінньо-зимового періоду 2020/21 року повідомив голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів.
Керівник Прикарпаття наголосив, що на сьогодні рівень підготовки до опалювального сезону у різних напрямках складає від 52 до 58 відсотків, що відповідає затвердженим графікам.
«Енергогенеруючі станції області активно проводять планові ремонтні роботи та планують їх завершення до початку опалювального сезону, - зазначив Віталій Федорів. - У дорожньо-мостовому господарстві здійснюється заготівля посипного матеріалу, проводиться технічне обслуговування снігоочисної техніки. Окрім того, щоденно здійснюється поставка вугілля та мазуту».
За словами керівника області, станом на сьогодні у газосховища закачано майже 78 відсотків блакитного палива. Бурштинська та Калуська ТЕЦ забезпечені вугіллям та мазутом на 20 днів роботи.
До слова, загалом у державі відзначаються стабільно високі запаси палива. Акумульовано 2,5 млдр тонн вугілля, на 1,5 рази більше, ніж торік зібрано мазуту. У газосховищах акумульовано 20 млрд куб. газу.

Віталій Федорів: Врегулювати питання утилізації твердих побутових відходів допоможе будівництво

Таку пропозицію сьогодні під час селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо врегулювання питань, пов’язаних із запобіганням потрапляння твердих побутових відходів у річку Тиса та інші водні об’єкти, у...

Через ріст захворюваності на CОVID-19 Віталій Федорів закликав прикарпатців дотримуватися умов

Упродовж останніх днів на Івано-Франківщині зросла захворюваність на коронавірусну інфекцію. Загалом від початку пандемії в області виявлено 1766 хворих, 1030 одужало, 91 хворий помер. Найбільший рівень захворюваності спостерігається в місті...

Питання готовності до опалювального сезону взято під пильний контроль обласної влади

Сьогодні під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки відбулася нарада з питань готовності Івано-Франківщини до початку опалювального сезону. «Із настанням осені готовність закладів житлово-комунального господарства,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація