Призовників із Прикарпаття урочисто провели на військову службу
08 жов, 2020 0 Коментарів 486 Переглядів

Призовників із Прикарпаття урочисто провели на військову службу

Сьогодні з обласного збірного пункту в Івано-Франківську урочисто провели перші команди юнаків до лав Збройних сил України.
Попри необхідність дотримання карантинних обмежень, для призовників сьогодні хвилююча і водночас урочиста мить – початок служби у Збройних силах України.
На урочистості завітав заступник голови облдержадміністрації, голова обласної призовної комісії Василь Івасик. Він наголосив, що сьогодні Батьківщина довіряє молодим воїнам найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі, побажав їм міцного здоров’я, мудрості та мужності, успіхів в оволодінні військовими спеціальностями,  подякував батькам за виховання синів.
Із напутніми словами і побажаннями до призовників звернулися  військовий комісар, представники громадських ветеранських організацій, батьки та священник.
Призовники в свою чергу обіцяли боронити свою державу, непохитно стояти на варті її незалежності та територіальної цілісності.
Новобранці будуть направлені спочатку до навчальних центрів для здобуття військової спеціальності у Васильків (Київської області), Житомир, Полтаву, Десну (Чернігівської області), Старичі (Львівської області), а потім їх розподілять до військових частин.
Призовники не будуть залучатися до виконання завдань у зоні проведення ООС.
Після відправки сьогоднішних команд призовників виконання завдання осіннього призову складе 25% від плану.

На Прикарпатті виконали план осіннього призову на строкову військову службу

Сьогодні, 10 грудня, на засіданні обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик, розглянуто план осіннього призову на строкову військову службу, який стартував 1 жовтня і триватиме до 31 грудня. Завдання...

Перші прикарпатські призовники поповнили військо України

11 жовтня в рамках призовної кампанії «Осінь-2019» зі збірного пункту обласного військового комісаріату до лав Українського війська урочисто відправили 125 призовників до навчальних підрозділів Збройних сил України. Область має завдання призвати і...

Прикарпатці поповнюють ряди Збройних сил України

8 жовтня на засіданні обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Василь Івасик, обговорили хід виконання плану осіннього призову 2019 року. За інформацією військового комісаріату, попри певні складності план призову...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація