Стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2021»
24 лис, 2020 0 Коментарів 1 156 Переглядів

Стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2021»

Управління Держпраці в Івано-Франківській області приймає роботи дітей на перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2021». Конкурс на обласному рівні триватиме до 15 лютого 2021 року.
Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці та територіальних органів Держпраці.
До участі запрошуються учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 18 років.
Учасників буде розподілено по трьох вікових групах:
перша група – віком від 6 до 10 років;
друга група – віком від 11 до 14 років;
третя група – віком від 15 до 18 років.
Конкурс складається з двох етапів:
І етап Конкурсу: жовтень 2020 року – 15 лютого 2021 року: відбіркові регіональні тури. На цьому етапі учасники надсилають свої роботи до територіальних органів Держпраці (в Івано-Франківській області - це Управління Держпраці в Івано-Франківській області). Журі, сформоване Управлінням Держпраці, обирає роботи, що посіли І, ІІ та ІІІ місця у кожній віковій групі. Роботи переможців регіонального туру надсилаються до ТОВ «Редакція журналу охорона праці» для участі у фіналі конкурсу;
ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2021 року: фінал та оголошення переможців. Саме на цьому етапі журі, склад якого затверджує головний редактор ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці», обирає серед переможців регіональних турів переможців фіналу Конкурсу.
Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності.
Увага! Роботи учасників Конкурсу з Прикарпаття приймаються до 15 лютого 2021 року за адресою Управління Держпраці в Івано-Франківській області, а саме: м. Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 67, поштовий індекс 76018.

Євген Фербей: За минулий тиждень в області на COVID-19 захворіли 25 учнів та 44 працівники закладів

У 2020/2021 навчальному році на Прикарпатті функціонує 662 заклади загальної середньої освіти, в яких навчається 161046 учнів, освітній процес забезпечують 28058 працівників. Про ситуацію із захворюваністю на коронавірус в галузі розповів заступник...

«Вікі любить пам’ятки»: Вікіпедія оголосила фотоконкурс пам’яток культури у 2020 році

З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року вже...

Івано-Франківщина шоста за часткою багаточисельних родин

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день сім’ї, бо сім’я є джерелом любові та тепла, міцним підґрунтям соціального та економічного розвитку усього суспільства. Середньостатистична прикарпатська сім’я складається з трьох осіб. Серед регіонів...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація