На Прикарпатті розроблять програму, яка допомагатиме людям з наркотичною, алкогольною або ігровою залежністю
03 чер, 2021 0 Коментарів 333 Перегляди

На Прикарпатті розроблять програму, яка допомагатиме людям з наркотичною, алкогольною або ігровою залежністю

3 червня голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук зустрівся із представниками Міжнародної антинаркотичної асоціації.
Вони обговорили запуск на Прикарпатті програми, яка допомагатиме людям з наркотичною, алкогольною або ігровою залежністю.
"Такі проєкти вже працюють в окремих містах України. Завдяки їм залежні люди та їх сім'ї можуть вчасно отримати допомогу, а не залишатися сам на сам із проблемою", - повідомив на сторінці у соціальній мережі "Facebook" очільник області.
За його словами, програма містить чимало різних заходів: від створення цілодобової гарячої лінії до організації навчань та терапевтичних таборів із залученням відомих громадських діячів, спортсменів та зірок. Все це покликане не просто підтримувати залежних, а й також допомогти реабілітуватися та почати нове життя.
"Ми розуміємо всю важливість такої ініціативи, адже допомоги потребує багато людей. Саме тому відповідні структури облдержадміністрації будуть співпрацювати із представниками Міжнародної антинаркотичної асоціації, щоб ми спільно реалізували цю програму в нашій області", - зазначив Андрій Бойчук.

2022 рік стане роком Української повстанської армії на Франківщині

На Прикарпатті розпочинають підготовку до святкування 80 річниці Української повстанської армії. З нагоди свята 2022 рік в області стане роком УПА. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук на своїй сторінці у соціальній...

Голова ОДА Андрій Бойчук та лідери церков області спільно звернулися до вірян щодо святкування

Напередодні свята Воскресіння Христового особливо актуально згадати про здоров'я людей. Це питання голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Бойчук обговорив з представниками Міжконфесійної ради. Вони спільно домовилися про забезпечення...

Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеним головою Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з новопризначеним головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталієм Федорівим. Глава держави привітав його з призначенням та побажав успіхів у роботі на цій посаді. Володимир...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація