Світлана Онишук закликала до єдності та консолідації зусиль задля подолання загроз гібридної війни
15 лют, 2022 0 Коментарів 629 Переглядів

Світлана Онишук закликала до єдності та консолідації зусиль задля подолання загроз гібридної війни

Як відомо, учора Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», згідно з яким 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання.
З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість цього дня Президент постановив підняти Державний Прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах та о 10:00 виконати Державний Гімн України. Окрім того, Указом передбачено проведення закордонним дипломатичним установам України в державах перебування відповідних іміджевих заходів, спрямованих на єднання та підтримку України.
На важливості зазначених заходів сьогодні під час щотижневої наради наголосила голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.
Відтак вона повідомила, що 16 лютого відбудеться позачергова сесія Івано-Франківської обласної ради задля вирішення питання виділення додаткових коштів для організації територіальної оборони в області.
«Ми підтримуємо дії Президента України Володимира Зеленського, підтримуємо його зусилля, зусилля вітчизняних дипломатів, а також наших захисників – Збройні сили України, – наголосила очільниця області. – Дякую голові обласної ради Олександру Сичу та всьому депутатському корпусу облради за розуміння та чітку державницьку позицію. Закликаю всі політичні сили Прикарпаття до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора і дестабілізації ситуації всередині країни».

Андрій Бойчук призначений головою Івано-Франківської ОДА – указ Президента

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрія Бойчука. Відповідний указ № 585/2020 Глава держави підписав 24 грудня. Вручаючи службове посвідчення в Офісі Президента України,...

Володимир Зеленський зустрівся з новопризначеним головою Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з новопризначеним головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталієм Федорівим. Глава держави привітав його з призначенням та побажав успіхів у роботі на цій посаді. Володимир...

Віталій Федорів призначений тимчасово виконуючим обов’язки голови Івано-Франківської ОДА

Учора, 10 лютого, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №44/2020, яким обов’язки голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації тимчасово покладено на Федоріва Віталія Васильовича. Додамо, його попередник Денис Шмигаль 4...

0 Коментарів

Авторизація