Поліцейські Івано-Франківщини закликають бути обережними із підозрілими предметами
02 бер, 2022 0 Коментарів 595 Переглядів

Поліцейські Івано-Франківщини закликають бути обережними із підозрілими предметами

Поліцейські наголошують громадянам бути обережними при виявленні підозрілих предметів. Це можуть бути сумки, пакети, коробки, іграшки тощо. Краще їх не торкатися адже вони можуть нести небезпеку. 
Нагадуємо громадянам, що в умовах війни будь-який підозрілий предмет може виявитися вибуховим пристроєм незалежно від його зовнішнього вигляду. 
Як діяти громадянам, якщо ви виявили такий предмет❓
?У разі виявлення залишених без нагляду речей чи то у громадському транспорті, чи то у приміщені установи, у під’їзді житлового будинку, на вулиці необхідно:
?в першу чергу опитати людей, які перебувають поруч та встановити кому вони належать.  Якщо ж власника не встановлено, потрібно негайно повідомити про знахідку на 102. 
?не потрібно підбирати кинуті речі, якими б привабливими вони не були і не пересувати, не розкривати їх. Якщо це вибуховий пристрій, то будь-які дії можуть призвести до вибуху, жертв і руйнувань.
?намагайтеся зробити так, щоб люди відійшли якнайдалі від знахідки.
?роз'ясніть дітям, що будь-який предмет, знайдений на вулиці або у під'їзді, може бути небезпечним.
❗️Поліцейські вкотре наголошують громадянам, щоб вони довіряли інформації виключно із офіційних джерел і не піддавалися на провокації ворога, який розповсюджує фейкові повідомлення.
Правоохоронці продовжують цілодобово нести службу в регіоні для забезпечення правопорядку.
✅Нагадаємо, якщо ви не можете додзвонитись на спецлінію 102, пишіть свої повідомлення на сторінку у фейсбук «Поліція Івано-Франківської області» (https://www.facebook.com/frankivsk.police/). У найближчий час з вами зв’яжуться працівники поліції для реагування на ваше повідомлення.  
Тримаймося! ?Разом і до перемоги!??




На Прикарпатті введено комендантську годину!

На Івано-Франківщині запровадили комендантську годину з 22:00 до 8:00. Про це повідомила голова облдержадміністрації Світлана Онищук. "Цієї ночі була авіатривога. Ми вводимо комендантську годину з 22:00 до 8:00. В цей час потрібно бути всім у...

Прикарпатські ювенальні поліцейські цьогоріч розшукали 50 безвісти зниклих дітей

Питання безпеки дітей є пріоритетним для поліцейських ювенальної превенції. 25 травня світова спільнота відзначає Міжнародний день зниклих дітей. Відрадно, що на Івано-Франківщині поліцейські розшукали усіх дітей, повідомлення про зникнення яких...

«My Pol». Прикарпатці можуть викликати поліцію через додаток у смартфоні

З 1 серпня 2018 року на Івано-Франківщині стартував мобільний додаток «My Pol» з допомогою якого громадяни можуть повідомити до поліції про вчинення злочину або надіслати сигнал “SOS” у разі екстремальної ситуації чи прямої загрози життю та...

0 Коментарів

Авторизація