Поліцейських патрулів побільшало на Івано-Франківщині
04 сер, 2022 0 Коментарів 514 Переглядів

Поліцейських патрулів побільшало на Івано-Франківщині

Прикарпатські поліцейські збільшили кількість патрульних нарядів у Івано-Франківській області.  Це потрібно задля охорони правопорядку. Мета - не лише здійснити профілактику правопорушень, а й нагадати мешканцям про необхідність реагувати на повітряну тривогу та дотримуватись комендантської години.     
Кількість патрулів в області збільшили від початку серпня. Додаткові наряди поліцейських патрулюють населені пункти області вдень та вночі, буквально – цілодобово. 
Посилену увагу приділяють місцям масових скупчень, а також паркам та скверам. Упродовж дня поліцейські патрулюють вулиці та закликають мешканців не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Це оповіщення стало невід’ємною частиною нашого життя. Однак чимало людей сьогодні навіть не реагує на нього.
Поліцейські регулярно проводять профілактичні бесіди з керівниками підприємств, які не зачиняють свої заклади під час сирени. А ще нагадують мешканцям, що під час повітряної тривоги, необхідно поспішати в укриття.
Правоохоронці здійснюють профілактику правопорушень. Особливу увагу патрулі приділяють людям, що зловживають алкоголем, а відтак схильні до хуліганських дій.
Поліцейські Прикарпаття нагадують усім мешканцям краю, дотримуватись комендантської години – необхідно. Запровадження забороненого часу - вимушений захід, що потрібний для безпеки громадян.

Призупинити роботу всіх закладів під час повітряної тривоги – рішення Ради оборони області


Рятувальники Прикарпаття закликають мешканців області не нехтувати сигналами «Повітряної тривоги»

Рятувальники Прикарпаття звертаються до мешканців та гостей нашої області із закликом не нехтувати сигналами «Повітряної тривоги», адже вони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області. Серед іншого рекомендують: ретельно вивчити локації...

Поліцейські Івано-Франківщини посилюють заходи безпеки на дорогах

Правоохоронці області посилено патрулюватимуть дороги області. До роботи залучені працівники управління патрульної поліції, групи реагування патрульної поліції відділів і відділень поліції в області, підрозділи блоку превентивної діяльності. Така...

Прикарпатські ювенальні поліцейські цьогоріч розшукали 50 безвісти зниклих дітей

Питання безпеки дітей є пріоритетним для поліцейських ювенальної превенції. 25 травня світова спільнота відзначає Міжнародний день зниклих дітей. Відрадно, що на Івано-Франківщині поліцейські розшукали усіх дітей, повідомлення про зникнення яких...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація