Соціальні робітники територіального центру допомагають одиноким пережити непрості виклики зими
08 лют, 2023 0 Коментарів 289 Переглядів

Соціальні робітники територіального центру допомагають одиноким пережити непрості виклики зими

Одинокі пенсіонери та інваліди похилого віку через погодні умови не мають змоги самостійно дістатися до магазинів та аптек, щоб придбати продукти та ліки. Тож на допомогу їм приходять соціальні робітники. 

Соціальні робітники територіального центру в період посилення морозів намагаються відвідувати своїх підопічних не лише за графіком, а й частіше. Через різке зниження температури витрачання твердого палива для опалення будинків одиноких людей похилого віку значно збільшилось, тому і виникла необхідність частіше їх відвідувати, щоб занести дрова до будинків, розчистити сніг, піднести води та доставити продукти харчування і медикаменти.

Одинокі люди з нетерпінням чекають на соціальних робітників, які допомагають їм в таких складних погодних умовах, роблять їх життя комфортним та приносять у дім тепло. 

1 Жовтня - Міжнародний день похилого віку та День ветерана

Щороку в Україні другий місяць осені починається з особливої дати. 1-го жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день похилого віку та День ветерана. Для ветеранів і людей похилого віку дуже важливо бути захищеними, не відчувати себе...

Допомога самотнім під час карантину

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради в умовах карантину не залишає своїх підопічних без уваги та допомоги. Проведено дистанційний інструктаж з соціальними робітниками щодо виявлення...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація