Допомога самотнім під час карантину
05 травень, 2020 0 Коментарів 763 Перегляди

Допомога самотнім під час карантину

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради в умовах карантину не залишає своїх підопічних без уваги та допомоги. 

Проведено дистанційний інструктаж з соціальними робітниками щодо виявлення симптомів захворювання на коронавірус в підопічних, які в свою чергу, зобов’язуються в разі виявлення ознак хвороби негайно інформувати сімейних лікарів та керівництво територіального центру. Соціальні робітники проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу зі своїми підопічними про карантин і те, як захистити себе від захворювання. Працівники забезпечені засобами індивідуального захисту (маски, рукавички, антисептики). 

Відділення соціальної допомоги вдома територіального центру працює в штатному режимі. Соціальні робітники надають підопічним повний спектр соціальних послуг - купують одиноким громадянам похилого віку ліки, продукти харчування та інші потрібні речі, безоплатно доставляють додому, а також допомагають їм сплачувати за житлового-комунальні послуги. 

Також  долучаються  до надання допомоги самотнім громадянам волонтери. Так в селі Гузіїв долучилася до волонтерської діяльності курсантка 3 курсу ЛДУБЖД Філіппова Вікторія Володимирівна, яка доставляла продукти харчування та надавала соціальні послуги.

Соціальні працівники територіального центру проводять роботу щодо виявлення одиноких, одиноко проживаючих громадян похилого віку, щоб в разі потреби ефективно та швидко вирішувати їх побутові проблеми.

Пасхальний кошик для самотніх

Працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку та особи з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні отримували...

Продуктові набори від АТБ

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради отримав 40 продуктових наборів від мережі супермаркетів АТБ для подальшої передачі громадянам віком від 80 років та особам з інвалідністю, які...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація