В територіальному центрі функціонує Банк одягу
23 бер, 2021 0 Коментарів 1 595 Переглядів

В територіальному центрі функціонує Банк одягу

В територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради функціонує Банк одягу.

Банк одягу створений для соціально незахищених верств населення з метою поліпшення соціальної допомоги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям, особам, які опинилися у складних життєвих обставинах  та  потребують допомоги. 

Банк речей передбачає організований прийом та видачу натуральної допомоги у вигляді одягу, речей домашнього вжитку (нових та які були у користуванні). Речі, які передаються, повинні бути чистими, посортованими.

Роботу банку речей організовують та безпосередньо здійснюють працівники територіального центру соціального обслуговування.

Болехівський ліцей №1 «Академічний» провів благодійну акцію «Допоможи потребуючим», де учні взяли участь у зборі одягу та взуття та передали в територіальний центр соціального обслуговування.

Прийом та видача речей здійснюється за адресою: м. Болехів, вул. Д.Галицького, 39. 

Інформаційна платформа «Допомога поруч»

В межах забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 08.04.2020 № 287 «Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення» розпочинає функціонування інформаційна платформа «Допомога поруч», створена для надання...

Допомога самотнім під час карантину

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради в умовах карантину не залишає своїх підопічних без уваги та допомоги. Проведено дистанційний інструктаж з соціальними робітниками щодо виявлення...

Продуктові набори від АТБ

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Болехівської міської ради отримав 40 продуктових наборів від мережі супермаркетів АТБ для подальшої передачі громадянам віком від 80 років та особам з інвалідністю, які...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація