Мандрівка книжковим містом
20 жов, 2023 0 Коментарів 171 Перегляд

Мандрівка книжковим містом

Книга – це велика сила. Вона розповідає нам про все на світі. З книгою кожен з нас має можливість мандрувати у минуле, або майбутнє. З метою знайомства дітей з книжковим царством до Болехівської міської бібліотеки для дітей завітали вихованці групи «Віночок» ЗДО «Зірочка» зі своєю вихователькою Домшин Наталею Дмитрівною та помічником вихователя Василишин Уляною Дмитрівною.
Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Працівники бібліотеки познайомили дітей з правилами користування бібліотекою та книгою, з різноманітними видами літератури, які зберігаються в бібліотеці. Майбутні читачі із захопленням відгадували загадки, переглянули мультфільм про бібліотеку, зіграли в гру «Добре чи Погано». На завершення  заходу працівники бібліотеки пригостили дітей солодощами, як заведено в гостинних господарів і подарували повітряні кульки, а діточки виконали пісню «Ой, у лузі червона калина», чим дуже приємно вразили працівників бібліотеки. 
Маленькі гості зарядили бібліотекарів енергією та хорошим настроєм на весь день, а ще гордістю, що в нас підростають такі патріоти. Впевнені, що такий настрій отримали й мешканці міста, оскільки, коли малята йшли на екскурсію до бібліотеки, то виконували гімн України й це було так зворушливо, аж до сліз.
Працівники міської бібліотеки для дітей щиро вдячні таким небайдужим вихователям, які закладають інтерес до книги та бібліотеки, виховують справжніх українців.
Запрошуємо всіх завітати разом з дітьми в бібліотеку, опановувати цікаву інформацію, розширювати кругозір за допомогою книг, що зібрані тут за довгий час існування бібліотеки.

Вітамінні посиденьки відбулися у міській бібліотеці для дітей

Здоров’я людини – це найцінніше, що є в житті. Ніщо не може зрівнятися з цим: ні багатство, ні положення в суспільстві, ні слава. З нагоди Всесвітнього дня здоров`я у Болехівській міській бібліотеці для дітей проведено вітамінні посиденьки «Про...

Екскурсія «Портал у світ дитячих книг»

Пізнання світу через книгу припадає на молодший шкільний вік , тому дуже важливе для маленьких дітей є перше враження від бібліотеки, професійності і привітності її працівників. Кожного року бібліотекарі разом з вчителями проводять екскурсії до...

Хто казку знає, той відгадає

У рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в міській бібліотеці для дітей були проведені літературно - казкові забави « Хто казку знає, той відгадає» та посвята в читачі. На цей захід завітали учні 1- Б класу зі своєю вчителькою Досяк І. М....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація