Комісія визначила переможця конкурсу на посаду директора Козаківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Катерини Мандрик-Куйбіди
27 січ, 2020 0 Коментарів 1 158 Переглядів

Комісія визначила переможця конкурсу на посаду директора Козаківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Катерини Мандрик-Куйбіди

23 січня 2020 року під головуванням заступниці міського голови Тетяни Лугової відбулося чергове засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора Козаківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Катерини Мандрик-Куйбіди. У роботі конкурсної комісії взяло участь 12 членів комісії, 1 член комісії відсутній через поважну причину.
До участі у конкурсі на посаду директора Козаківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Катерини Мандрик-Куйбіди були допущені двоє кандидаток: Марецька Надія Богданівна – вчителька хімії Козаківської ЗОШ І-ІІІ ст., Крисько Людмила Віталіївна – заступниця директора з навчально-виховної роботи (на даний час в.о. директора) Козаківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Катерини Мандрик-Куйбіди.
З метою визначення рівня знань Конституції України, Закону України «Про освіту», положень Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа" на період до 2029 року учасники конкурсу письмово відповідали на запитання, розв’язували ситуаційні завдання,  а також презентували перспективний план розвитку закладу освіти.
Обидві претендентки на посаду директора Козаківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Катерини Мандрик-Куйбіди мали ґрунтовні знання і вміло презентували своє бачення розвитку закладу. 
За результатом підведення підсумків конкурсу переможцем було визнано Крисько Людмилу Віталіївну, з якою буде укладено угоду на два роки.

Прийнято новий Закон “Про повну загальну середню освіту”

Педагогічна інтернатура, контракти для директорів та вчителів на пенсії, учнівське самоврядування, можливості для створення справжньої старшої профільної школи, можливість для учнів обирати свою освітню траєкторію, фінансова автономія шкіл, більше...

Розпочалась реєстрація на пробне ЗНО – вона триватиме до 24 січня

До 24 січня кожен охочий може зареєструватися на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Участь у тестуванні – НЕ ОБОВ'ЯЗКОВА, але допомагає учасникам краще підготуватися до реального ЗНО. Так, воно дає можливість правильно розрахувати час на...

«Міні-мен та міні-міс. Дошкільня – 2019»

Відповідно до плану роботи управління освіти на 2019 р, наказу управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради від 12.11.2019 р. № 316 «Про організацію та проведення міського шоу-конкурсу «Дошкільня – 2019» та з метою виявлення і...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація