Свято обдарованої дитини "Сузір'я талантів"
10 чер, 2021 0 Коментарів 663 Перегляди

Свято обдарованої дитини "Сузір'я талантів"

«Віддай людині крихітку себе, за  це душа наповнюється світлом»

Л. Костенко


           XXI століття ставить масштабні завдання перед навчальним закладом. Саме навчальний заклад має і повинен виховувати людину, спроможну творити своє власне життя, здатну до самовизначення. Життя від молодого покоління вимагає конкурентноспроможності, професійної і соціальної мобільності, високої освіти, самовдосконалення.
 
          Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь України, її світовий авторитет. Недарма видатні діячі нашої держави надавали виняткового значення формуванню розумового потенціалу українського громадянства, вважаючи, що тільки еліта може просувати суспільство й державу до висот досконалості. І наше завдання полягає в тому, щоб дбайливо плекати талант.  Кожен учень – індивід, особистість, що формується впродовж свого життя різними чинниками. Одним із цих чинників є навчальний заклад. Однолітки, друзі, вчителі  –  це той світ, де учень вчиться бути собою, розвивається, шліфує свої життєво необхідні принципи та поняття. І добре, коли в цей час поряд з учнем, який підіймається по власних сходинках успіху, йде творчий, активний, розумний колектив на чолі із класним керівником та майстром. Кожна обдарована дитина - індивідуальність, яка потребує особливого підходу. Свято обдарованої дитини – це підсумок праці, яка вже приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. 

       Відповідно до міської Програми «Обдарована дитина на 2021 - 2025 роки», наказу управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради від 13.05.20212 року №86 «Про організацію та проведення міського свята обдарованих дітей «Сузір’я талантів», з метою стимулювання творчого розвитку учнів, виявлення підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до активної участі в конкурсах, змаганнях, створення сприятливих  умов для самовизначення, самореалізації шляхом входження в систему суспільних і творчих стосунків, удосконалення всіх форм позашкільної роботи  з учнями, 01 червня 2021 року в Народному домі м. Болехова організовано та проведено міське свято обдарованих дітей «Сузір’я талантів». Кращі з кращих вихованців освіти нашої територіальної громади, які  стали переможцями різноманітних мистецьких конкурсів, спортивних змагань та інших заходів обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів отримали грамоти та сертифікати. На свято завітало чимало гостей: секретар міської ради Ігор Герецький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ілона Калитин, начальник управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельник, головний спеціаліст управління освіти Людмила Кіцул, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Леся Семчук. Загалом нагороджено 94 переможці та 7 колективів. Над програмою свята працював колектив БДЮТ, керівник Володимир Півень. 

Вітаємо всіх номінантів і бажаємо подальших звершень та досягнення нових висот!

Організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти: вимоги і реалії

Відповідно до плану роботи управління освіти на І квартал 2021 року 30 березня 2021 року на базі ДНЗ «Зірочка» проведено інструктивно-методичну нараду із керівниками закладів дошкільної освіти Болехівської міської ради з дотриманням відповідних...

МОН збільшило кількість форм, за якими можна отримати професійну освіту

Учні закладів професійної освіти зможуть використовувати всі види інституційної форми навчання – денну, вечірню, заочну, дистанційну та мережеву. Це дозволить їм будувати індивідуальну освітню траєкторію залежно від потреб, а також гнучко поєднувати...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація