Семінар з роботодавцями
13 гру, 2019 0 Коментарів 624 Перегляди

Семінар з роботодавцями

12 грудня 2019 року фахівцями Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з роботодавцями на тему «Зайнятість осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню - першочергове завдання служби зайнятості». 
Розпочала захід фахівець з питань зайнятості Тетяна Бонковська, яка наголосила на тому, що співпраця з роботодавцями сприяє працевлаштуванню безробітних, які неконкурентоспроможні на ринку праці, а особливо люди з інвалідністю.
Вона надала детальні роз’яснення щодо застосування в роботі Порядку компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Вона зазначила, що ця послуга корисна не лише роботодавцям, а й шукачам роботи: 
«Це в першу чергу, офіційна зайнятість, яка передбачає офіційну заробітну платню в розмірі не менше мінімальної, а також страховий стаж та соціальні гарантії», - зазначила фахівець.
В результаті проведеного заходу всі присутні отримали інформацію, щодо роботи служби зайнятості, а також відповіді на запитання.

Проведено ряд профорієнтаційних заходів для учнів

Днями, Болехівською міською філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено ряд профорієнтаційних заходів для учнів 10-х класів, які навчаються в Болехівському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті. Заходи проведено з метою...

Громадські роботи – забезпечення потреб роботодавців у тимчасовому персоналі

05 грудня 2019 року працівниками Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар на тему: « Громадські роботи – забезпечення потреб роботодавців у тимчасовому персоналі», в якому взяли участь підприємці,...

В Болехові обговорили питання зайнятості людей з інвалідністю

3 грудня 2019 року в приміщенні Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості в рамках Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбулося засідання круглого столу на тему: “Працевлащтування людей з інвалідністю -...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація