Експериментальний проект для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни
04 жов, 2023 0 Коментарів 184 Перегляди

Експериментальний проект для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 984 «Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості» (набрала чинності 19 вересня 2023 року) затверджено порядок реалізації вказаного експериментального проекту.

Координаторами експериментального проекту є Міністерство економіки, Державний центр зайнятості. Відповідальними за організацію та забезпечення реалізації експериментального проекту є регіональні центри зайнятості та їх філії. Джерелами фінансування експериментального проекту є кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Професійне навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни буде проводитися в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.

Якщо у вас виникають питання, пов'язані зі сферою зайнятості, зверніться в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контакти за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

Також консультації ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Відділ організаційно-інформаційної роботи
Івано-Франківського обласного
 центру зайнятості
вул. Деповська, 89 а,
м. Івано-Франківськ, 
76002
 (066) 3711836

Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей

В рамках реалізації урядового проєкту єРобота з 10 квітня 2023 року діє нова програма – надання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу. За цей період Державний центр зайнятості прийняв позитивні рішення...

Хто може претендувати на програму «Грант для ветеранів»?

З 10 квітня 2023 року в рамках реалізації урядового проєкту єРобота почала діяти нова програма – надання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу (надалі - «Грант для ветеранів»). Ключова вимога – створення...

Служба зайнятості для людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Це ще один привід нагадати про необхідність забезпечення рівних трудових можливостей для всіх громадян України, адже сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю є одним з головних напрямів...

0 Коментарів

Авторизація