Відбувся семінар про види послуг служби зайнятості роботодавцям
20 жов, 2023 0 Коментарів 1 472 Перегляди

Відбувся семінар про види послуг служби зайнятості роботодавцям

19 жовтня 2023 року в Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему: «Види послуг служби зайнятості роботодавцям (в тому числі новоствореним ПОУ). Ознайомлення з базовим курсом самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях та Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?».
Фахівець Болехівського відділу Тетяна Бонковська охарактеризувала основні показники місцевого ринку праці та розповіла про послуги, які надаються державною службою зайнятості роботодавцям. 
Під час заходу роботодавці отримали інформацію щодо реалізації активних програм зайнятості, які передбачають надання компенсації за працевлаштування деяких категорій громадян. 
Т. Бонковська детально розповіла про урядовий проєкт«єРобота», який включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу та наголосила, що обов’язковою умовою отримання коштів мікрогранту є створення нових робочих місць.
На завершення заходу учасників проінформували про про Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?»,яка проходить за ініціативи Олени Зеленської та має на меті допомогти українцям знайти джерело сили. У межах кампанії створено спеціальну сторінку, де запропоновані контакти, посилання, поради,техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров’я.


Види послуг служби зайнятості роботодавцям

20 квітня 2023 року в Болехівському відділі Калуської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям (в тому числі новоствореним ПОУ)». Фахівець...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

23 лютого 2023 року в Болехівському відділі Калуської філіїІвано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавцівна тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Фахівець Болехівського відділу Тетяна Бонковська...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

15 грудня 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Фахівець міської філії Тетяна Бонковська охарактеризувала...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація