Ухвалено чергові рішення реалізації програми «Власна справа», за результатами якої  Івано-Франківщина у трійці лідерів
01 січ, 2024 0 Коментарів 114 Переглядів

Ухвалено чергові рішення реалізації програми «Власна справа», за результатами якої Івано-Франківщина у трійці лідерів

За результатами двадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень.
Згідно результатів двадцятого періоду подачі заяв на отримання коштів мікрогранту 151 житель Прикарпаття отримав позитивне рішення від Державного центру зайнятості та зможе скористатися коштами гранту на започаткування або розвиток власної справи.  
Загалом, від початку року 630 підприємців з Прикарпаття, в тому числі 18 внутрішньо переміщених осіб, вже отримали мікрогрант на розвиток свого бізнесу на загальну суму 152,5 млн грн. Після отримання коштів мікрогранту дані особи зобов’язані створити 1322 нових робочих місця.
Переважна більшість грантоотримувачів планують витратити кошти мікрогранту на придбання обладнання, необхідного для ведення бізнесу. 
Загалом майже 13 тис. українців стали переможцями програми «Власна справа» від початку її дії та отримали 3 млрд гривень, а за результатами 20-ої хвилі переможцями стали понад 2 тис. українців, які отримають 536 млн гривень на власний бізнес. Серед отримувачів — 60% жінок і 40% чоловіків.
Нагадуємо, що урядовий проєкт «єРобота» включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць. Отримати мікрогрант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту.
Івано-Франківський обласний центр зайнятості щоденно надає консультації у телеграм-каналі https://t.me/DCZ_IF та щовівторка о 10:00 год проводить онлайн-консультування щодо отримання мікрогрантів, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.22 №738 (зі змінами) «Деякі питання надання грантів бізнесу» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/738-2022-%D0%BF#n19. 
Щоб взяти участь у онлайн-консультуванні вам необхідно попередньо заповнити анкету учасника https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqPmEF4qEBXeoMP5tD90q9KW7ZL1D3uEOepXBZqdeGMnHBVw/viewform?usp=sf_link  та перейти за посиланням для участі в онлайн-зустрічі https://us05web.zoom.us/j/5820263441?pwd=MkNRM2pmRXhFQTJ5c1Q0c1UrYjBCUT09  (Ідентифікатор конференції - 5820263441. Код доступу - 12345678).

Відділ організаційно-інформаційної роботи
Івано-Франківського обласного
 центру зайнятості
вул. Деповська, 89 а,
м. Івано-Франківськ, 
76002

Ухвалено чергові рішення реалізації програм «Власна справа» та «Грант для ветеранів та їх

За результатами вісімнадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень. Згідно результатів урядової...

Незмінну трійку лідерства знову посідає Івано-Франківщина серед регіонів з найбільшою кількістю

За результатами сімнадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область знову у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень, а за підсумками січня-вересня...

Івано-Франківщина знову у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним

За результатами шістнадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область знову у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень, а за підсумками...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація