Легальна зайнятість.
29 січ, 2020 0 Коментарів 567 Переглядів

Легальна зайнятість.

29 січня 2020 року у залі засідань Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар на тему “Легальна зайнятість. Неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин”. До участі в заході запрошені головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості Управління Держпраці в Івано-Франківській області Орест Парахоняк та начальник управління праці та соціального захисту населення в м. Болехові Мирослава Печененко.
Відкрила захід директорка міської філії Марія Сказик, яка ознайомила присутніх з переліком послуг, що надаються роботодавцям службою зайнятості, навела приклади успішної співпраці з роботодавцями, охарактеризувала основні показники ринку праці.
Про дотримання норм трудового законодавства, зокрема, про вимоги законодавства щодо належного оформлення трудових відносин з працівниками, порядок прийняття на роботу працівника, цивільно-правий договір поінформував О.Парахоняк. Також ознайомив з дотриманням законодавства про працю неповнолітніх.
М.Печененко зазначила, що для забезпечення свого майбутнього найманий працівник повинен вимагати від роботодавця легального оформлення  трудових відносин, які повинні будуватися на законодавчій основі, з дотриманням відповідних соціальних гарантій, що лише легальне працевлаштування гарантує  конституційні права  громадянам. 
Учасники заходу активно долучилися до обговорення. Роботодавцям дано відповіді на всі запитання  та роздано інформаційний матеріал. 
Болехівська міська філія 
   Івано-Франківського ОЦЗ

Зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії

16 січня 2020 року в Болехівській міській філії відбувся семінар з керівниками підприємств, установ та організацій міста на тему: „Роботодавці – основні соціальні партнери служби зайнятості. Дотримання порядку заповнення та термінів подання...

Семінар з роботодавцями

12 грудня 2019 року фахівцями Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з роботодавцями на тему «Зайнятість осіб, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню - першочергове завдання...

В Болехові обговорили питання зайнятості людей з інвалідністю

3 грудня 2019 року в приміщенні Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості в рамках Декади зайнятості для людей з інвалідністю відбулося засідання круглого столу на тему: “Працевлащтування людей з інвалідністю -...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація